About this file

Q A Responses as of 1 PM 27 March 2012

View the file

Other files

Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Bldg 5 & 7, VA SF AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 1 of 6

QUESTIONS & RESPONSES (Updates are highlighted in red)

SOLICITATION NUMBER W912P7-11-R-0015

The intent of this section is to provide questions & comments received from interested parties on the above solicitation, and our responses to those questions and comments. It is possible that the information below does not reflect 100% of the questions and responses. The questions and comments do not necessarily represent questions received from any particular contractor.

Questions and responses are provided for information only and are not made part of the solicitation. Only a formal amendment

(SF30) to the solicitation changes the solicitation.

Changes to any previous responses in this document will be struck-through and new, updated responses will be provided as appropriate.

No. RFP Section Question Response

Per page 22 of 162 paragraph 2, it states that "the submission for each contractor is limited to 3 pages." Please confirm that the Construction Contractor, Designer, and key subcontractor are each allotted three pages for their corporate resume.

Yes, if subcontractors are used for experience, then 3 pages each.

2 Per page 25 of 162, paragraph 3, it states that the page limitation for this submission is four (4) pages total.” Is the Government limiting each project to 4 pages? Or does the Government limiting the entire section to just 4 pages? Please consider increasing the page limitation to allow for the completed PPQ forms and the information requested outlined in paragraph 2.b and 2.c on the same page. The items required to be submitted in paragraph 2.b will be 4 pages per project submitted—this equating to 12 pages. It is anticipated that each project will require at least one page each to adequately address the items in paragraph 2.c. Please consider increasing the page limitation for the Past Performance tab to at least 16 pages.

Yes, we will consider this.

AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 2 of 6

3 Are previously completed PPQs accepted in lieu of the past performance survey included in the solicitation documents?

No.

4 The SF 1442 states that 1 original and 6 copies are required for the submission while on page 20 of 162 it states that 1 original and 7 copies in addition to 1 CD are required for Phase-One. Please confirm how many copies are required for

Phase-One.

One original and 6 copies.

5 Per page 21 of 162, paragraph 4.4.1.b it states “Submit at least two (2) and up to three (3) recently completed project description.” Please confirm that no more than 3 projects are allowed for the construction contractor, designer, and key subcontractors

Yes, confirming this.

Per Procurement Instruction Letter (PIL)

2012-01 (dated 5 Oct 2011) the Form

PPQ-0 is currently being utilized USACE-wide for collecting past performance information. Can the we utilize Form

PPQ-0 to fulfill the past performance review requirements

Yes.

Please verify Rick Vredenburg’s FAX number. On the Sample Letter, Rick’s

FAX and Phone numbers are the same.

We do not want our clients attempting to send their completed PPQs to the incorrect number

(415) 503-6694. We prefer that they be sent via email to either Rick Vredenburg or Rolando Camerino.

Per page 21 of 162, paragraph 4.4.1.b, it states that “a completed project is defined as being accepted to the Owner.” Will the

Government accept a project from the

Designer that has 100% complete CDs and has been successfully bid with a NTP issued as completed?

No project must be fully completed (not just have an NTP issued, but fully completed).

AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 3 of 6

Is the Designer/ Architect of the original assessment for this Solicitation “Joseph Chow and Associates” eligible to team with the Prime SDVOSB Contractor for this project?

Joseph Chow and Associates is NOT ELIGIBLE to submit proposals for this project. In addition, we WILL

NOT accept any proposals from any prime SDVOSB who partners with Joseph Chow and Associates, due to inherent conflict of interest and unfair competitive advantage, per FAR Subpart 9.5 Organizational and Consultant Conflicts of Interest

AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 4 of 6

AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 5 of 6

AS OF: 1:00 PM, 27 March 2012 Page 6 of 6

File details come from the government source that posted it. Updated .