w912LQ22Q0017 Questions and responses.docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- Retention and Recruiting Non-wearables items
- Solicitation number
- W912LQ22Q0017
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Non-Wearables Recruiting and Retention FY22 Contracts Statment of Work_admendment.docx | DOCX document | |
| W912LQ22Q0017 Attachment 2.pdf | ||
| Attachment 2 Reps and certs.pdf | ||
| Non-Wearables Recruiting and Retention FY22 Contracts Statment of Work_Customer correction.docx | DOCX document | |
| Information Sheet.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1: Can you please send me the artwork that you would like printed on the drink ware, bags, pens, etc.?
Answer 1: A copy of the colorway that will be used is attached to the email. The graphic itself “make change not excuses” will not be used on all the items. Also, the shield that is attached will be used on all items. Lastly, the color guidelines are attached
Question 2: Do you have a specific color and/or size that you would like the items to be?
Answer 2: The color specifics are attached. Sizes can be discussed per item but will need to have an approved proof before production
Question 3: Is this a one-time, bulk order or an ongoing project?
Answer 3: These requirements need to be filled on this scale for us twice a year but will always go through the evaluation of quotes after a solicitation is posted.
Question 4: What TAT are you looking for?
Answer 4: October 1 or 30 days after receipt of order.
Question 5: Colors: I don’t see the color choice for each item?
Answer 5: Refer to answer 1
Question 6: Imprints: Item 1,2,4,5, 6: All one side? How many colors for the logo/imprints?
Answer 6: All items will be fully colored on all sides. 3 for the color way and 3 for the logo
Question 7: Due Date: What are the delivery requirements?
Answer 7: We need the items by October 1: or 30 days after receipt of order.
Question 8: What is address for delivery? It will be provided upon award of contract. City is Blackstone VA.
Question 9: What are delivery Requirements
Answer 9: Found in Statement of Work
Question 10: Do you have any pictures of the items?
Answer 10: Not at this time
Question 11: What type of cooler is need for this contract? It is polyester, hard case, foldable etc.
Answer 11: It is polyester, hard case, foldable etc.
Gaming cooler. The type you would find on the sideline of a and American football game.
Question 12) Is there a size requirement?
Answer 12: Found in Statement of Work
File details come from the government source that posted it. Updated .