W912LA21R0008 A00001 QUESTIONS AND ANSWERS.pdf
PDF 445 KB Posted
- Attached to
- PHA/DENTAL SERVICES
- Solicitation number
- W912LA21R0008
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FINAL W912LA21R0008 SOLICITATION.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
A. The purpose of this amendment is to incorporate the Request For Information (RFI) questions and answ ers through 20 September 2021.
B. No further changes are included w ith this amendment.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 20-Sep-2021
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912LA21R0008
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
14-Sep-2021
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
20-Sep-2021
CODE
USPFO CA PURCHASING AND CONTRACTING
10620 MATHER BLVD
MATHER CA 95655
W912LA 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W912LA21R0008
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
AMENDMENT #1 RFI
RFIs: W912LA-21-R-0008 PHA/ Dental Services for the CA NG
SOL closes 24 September at 10:00AM PST
1. 3.4.1 Is this a single or multiple vendor award contract?
a. Single Vendor [we inferred that this question was related to 52.219-14 Limitations on
Subcontracting (DEVIATION 2021-O0008)].
2. 1.4.1 Are we to provide at all location mentioned in the PWS? If, not what are the primary locations?
a. Vendor shall be expected to have the ability to provide services at all the listed locations. The
Requiring Activity will be responsible to give proper notice to the vendor as to the scheduled locations, per the PWS paragraph 1.4.1.
1.4.1 Place and Performance of Services: The contractor shall provide services between the hours of 0700-1700 for Inactive Duty Training (IDT)/Active Duty Training (ADT)/Soldier Readiness
Training (SRP)/Medically Non-Deployable (MND) events except on recognized US holidays; or when the Government facility/installation is closed due to local or national emergencies, administrative closings, or similar Government-directed facility/installation closings. The contractor shall at all times maintain an adequate work force for the uninterrupted performance of all tasks defined within this PWS. The CAARNG has multiple sites throughout the State of
California where contracted services may be required, contractor shall provide services to be determined based on each order. Contractor shall be able to respond within a minimum of two (2) week notice anywhere within the state of California. In any case, the contractor must be able to confirm within a minimum of two (2) day notice if they will accept the event. Cities that events could be scheduled shall include but are not limited to the following:
Atascadero Auburn Azusa Bakersfield
Banning Bell Burbank Chico
Dublin El Cajon Escondido Eureka
Fairfield Ft. Irwin Fresno Glendale
Inglewood Long Beach Los Alamitos Madera
Mather Modesto National City Oceanside
Ontario Orange Oroville Pittsburg
Redding Riverside Roseville Sacramento
San Bernardino San Diego San Francisco San Jose
San Lorenzo San Luis Obispo San Mateo San Miguel
San Pedro Santa Barbara Santa Cruz Santa Rosa
Seaside Stockton Turlock Van Nuys
Vallejo Visalia Walnut Creek
3. 5.0.1 What is the NAICS code on this contract? The 1449 states 621498. Pg. 38
a. The NAICS code is 621498 located on Page 1 Box #10. Section 5.0.1 shows only an example which
“include airline travel, work performed by a transportation or disposal entity under a contract assigned the environmental remediation NAICS code 562910”. [we inferred that this question was related to 52.219-14
Limitations on Subcontracting (DEVIATION 2021-O0008)].
4. 5.1 Is this accurate?
a. Yes.
Supplies (other than procurement from a nonmanufacturer of such supplies), it will not pay more than 50 percent of the amount paid by the Government for contract performance, excluding the cost of materials, to subcontractors that are not similarly situated entities. Any work that a similarly situated entity further subcontracts will count towards the prime contractor’s 50 percent subcontract amount that cannot be exceeded. When a contract includes both supplies and services, the 50 percent limitation shall apply only to the supply portion of the contract. [we inferred that this question was related to 52.219-14 Limitations on Subcontracting (DEVIATION 2021-
O0008)].
5. 5.2 Is this accurate? I assume this is an error since we are not constructing a building.
a. There is no construction. General Construction is boiler plate language written into the clause deviation. The PWS does not include any construction. [we inferred that this question was related to 52.219-14 Limitations on Subcontracting (DEVIATION 2021-O0008)].
6. 5.3 Construction trade contracts? Is this accurate?
a. There is no construction. General Construction is boiler plate language written into the clause deviation. The PWS does not include any construction. [we inferred that this question was related to 52.219-14 Limitations on Subcontracting (DEVIATION 2021-O0008)].
7. Will the government supply computers for DenClass, DOEHRS, and MEDPROS entry?
a. PWS Section 3.1.4, Government furnished laptops will be provided for use at events and will be kept to the providers and those that absolutely must have them.
8. Is the contractor expected to create a task force for each event?
a. The contractor is not expected to create a task force. A spreadsheet will be provided to the contractor detailing individual personnel needs.
9. Is the contractor to scrub medical records for personnel attending the PHA?
a. No, the contractor will not have to scrub medical records for personnel attending who have been identified prior to the event. However, the contract shall be prepared to scrub medical records of any walk-in/day of personnel, utilizing the provided military laptop.
10. Is the contractor expected to enter in MWDE?
a. Yes, the contractor shall be expected to enter in MWDE.
11. 5.2. 5 – 5.2.6 Is the contractor expected to perform pap smears and breast exams onsite or can this be case managed? Will the government cover the costs associated with testing?
a. Per the PWS, Women will be counseled/educated. Contractor will not conduct physical exams in regards to pap smears or breast exams.
PWS 5.2.5 Chlamydia screening: IAW AR40-501, all women shall be counseled on screening for Chlamydia infection at their PHA. Screening shall be consistent with current US
Preventive Services Task Force (USPSTF) evidence levels A (strongly recommended) and B
(recommended). The USPSTF currently recommends screening for Chlamydial infection for all sexually active non pregnant women aged 24 and younger and for older non-pregnant women who are at increased risk (level A). Consult USPSTF recommendations for the most up-to-date guidance. 5.2.6.1
PWS 5.2.6.1 Breast Cancer screening: IAW AR40-501, all women shall be counseled on screening for breast cancer at their PHA. Screening shall be consistent with current USPSTF evidence levels A and B. The USPSTF currently recommends biennial (every two (2) years) screening mammography for women aged 50 or older. Consult USPSTF recommendations for the most up- to-date guidance.
12. Can dental treatment and screening be performed inside all armories, or will a mobile dental clinic be needed at all events?
a. Most armories will be able to accommodate dental treatment and screening inside. However, the contractor shall be prepared to provide a mobile dental clinic (confirmed during confirmation call prior to event) based on location and number of personnel attending.
13. Is the contractor to scan and enter in HRR and enter in MEDPROS?
a. Yes, the contractor shall be expected to scan and enter into HRR and MEDPROS.
14. Will the government provide the government computers to gain access to MEDPROS?
a. PWS Section 3.1.4, Government furnished laptops will be provided for use at events and will be kept to the providers and those that absolutely must have them.
15. Is the contractor expected to case manage dental DRC3 that were not corrected at the event?
a. No, the contractor is not expected to case manage dental DRC3 that were not corrected at the event.
16. What is expected number of events annually?
a. See Technical Exhibit 3 “Estimated Workload Data” 2018-2019, page 60.
17. What is the estimated work load for each event?
a. See Technical Exhibit 3 “estimated Workload Data” 2018-2019, page 60.
18. Will this be in an organic setting (working with the CAARNG MEDDET? Or will all work be completed by the contractor?
a. PWS Paragraph 5.1.1 When necessary, the contractor shall provide “a la carte” medical staff to augment shortages of military medical staff for medical readiness events in order to perform IMR requirements.
19. Will SRP’s be performed on this contract?
a. Yes, PWS Paragraph 1.1.4 the contractor shall provide services between the hours of 0700-1700 for Inactive Duty Training (IDT)/Active Duty Training (ADT)/Soldier Readiness Training
(SRP)/Medically Non-Deployable (MND) events except on recognized US holidays; or when the
Government facility/installation is closed due to local or national emergencies, administrative closings, or similar Government-directed facility/installation closings.
20. Will the SRP’s take place at Camp Roberts/Los Alamitos/Okinawa? Or all of the possible armories
a. The contractor shall be prepared to support SRP’s at Camp Roberts, Los Alamitos, or Okinawa.
21. Will an Audiologist be requested for each event or just the SRP’s?
a. See answer to question 17. PWS Paragraph 5.2.2 DOEHRS (Defense Occupations and
Environmental Health Readiness System) Compatible Audiometer Testing: The Contractor shall conduct audiometric evaluations in accordance with AR 40-501. Audiometric evaluations shall be
DOEHRS compatible. Adherence to all requirements of OSHA, State and Federal Regulations is mandatory. Contractor shall have Audiologist on site of the event. 100% of the results of hearing test shall be entered into DOEHRS onsite. Hearing test shall be conducted utilizing a mobile platform Hearing Practice. The Contractor shall ensure effectiveness and accuracy of tests and create an environment most suited to limit noise pollution that could affect testing.
22. You are asking the contractor to enter all the results of the medical tests into HRR and Index them as well.
Are the current case managers and care coordinators working full time at the SSO office not going to enter this information in?
a. Yes, PWS Paragraph 5.3.1.6 Contractor shall ensure all documentation is scanned into HRR IAW
AR 40-66 within five days of event. 5.2.4 Contractor shall scan and index all laboratory results into HRR IAW AR 40-66. Hard copies of all laboratory work shall be provided to CAARNG SSO within seven (7) days of the draw for filing in the STR. Contractor shall update MEDPROS with required laboratory results within five (5) days of receiving results.
23. Whom does the contractor coordinate the follow up and treatment i.e. Lab variances within the CAARNG, the SSO office?
a. PWS Paragraph 5.2.4 Contractor will notify the Deputy State Surgeon of laboratory values outside of normal range via e-mail immediately upon receipt. Additionally the contractor shall notify the medical operations section of the State Surgeon’s Office for any follow up and treatment coordination.
24. Is the contractor to bring our audiology equipment to all locations?
a. Yes. This entails bringing audiology equipment.
PWS Paragraph 5.2.2 DOEHRS (Defense Occupations and Environmental Health Readiness
System) Compatible Audiometer Testing: The Contractor shall conduct audiometric evaluations in accordance with AR 40-501. Audiometric evaluations shall be DOEHRS compatible. Adherence to all requirements of OSHA, State and Federal Regulations is mandatory. Contractor shall have Audiologist on site of the event. 100% of the results of hearing test shall be entered into DOEHRS onsite. Hearing test shall be conducted utilizing a mobile platform Hearing Practice. The Contractor shall ensure effectiveness and accuracy of tests and create an environment most suited to limit noise pollution that could affect testing.
25. Does the contractor need to provide a behavioral health specialist at all events?
a. No, the contractor does not need to provide behavioral health specialist at all events.
(End of Amendment #1)
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .