CREDENTIALING COORDINATOR SOLICITATION W912K6-22-Q-0037 QUESTIONS AND ANSWERS.pdf
PDF 147 KB Posted
- Attached to
- Credentialing Coordinator Services
- Solicitation number
- W912K6-22-Q-0037
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question No.
QUESTIONS Government Responses
1 Are contractors required to use the SCA wage determination for this opportunity? If so, please clarify which job title contractors should use for services required?
No
2 Will the government provide SOFA or Logistical support for this role? No 3 Is this is a follow‐on requirement or a new contract? If it is a follow on contract, could you please provide the incumbent contract number and the awarded price?
New Contract
4 How many FTE's are required to perform under this contract? 1 FTE/40h per week 5 How many people are currently working under this contract? One
Please confirm what would be the candidate Education/Degree requirement for this role?
High school with appropriate experience. College graduate preferrd.
7 Please confirm what are the provided Contractor Furnished Equipment (GFE) to support for this role.
Work station, computer, desk phone and basic office supplies.
8 Based on PWS under paragraph 1.8 Contractor Travel, it states:
1.8 Contractor Travel: Travel shall be in accordance with the Joint Travel Regulation. Travel may be required for all Contractor personnel performing on this requirement.
Contractor shall be required to comply with travel policies as outlined in the DoD Financial Management Regulation and the Joint Travel Regulation (JTR).
‐ Please confirm where are the travel destinations required to perform this service?
‐ How many travel/s required in one year?
‐ What are the cost associated with the travel requirement?
‐ Who will pay/shoulder the cost?
There is no required travel for this position.
CREDENTIALING COORDINATOR SOLICITATION W912K6‐22‐Q‐0037 QUESTIONS AND ANSWERS
QUESTIONS Government Responses
CREDENTIALING COORDINATOR SOLICITATION W912K6‐22‐Q‐0037 QUESTIONS AND ANSWERS
Based on the attached Combo Solicitation, page 3 of 29, it states:
Period of Performance: 12 months Start Date to be TBD but no later than 30 days after award.
‐Please confirm if the table above means the period of performance is for two years or one year?
OR it means it requires 2 Full time employee (Credentialing Coordinator)?
This will be a two (2) year contract. A base year and one (1) option year.
10 Please clarify the section Special Qualification, where it states that "The Contractor shall have a minimum of two years of practical experience in provider credentialing and privileging i.e. receiving and compiling medical provider legal documentation (medical diplomas, Drug Enforcement Agency (DEA) licenses, state licenses, National Practitioner Database records, malpractice insurance documents, certifications, post‐graduate training, references, etc.), building comprehensive credentialing packets and ensuring their absolute integrity. Experience and knowledge of Army and National Guard Bureau regulations and policies relating to provider credentialing and privileging and utilizing the Defense Health Agency’s Centralized Credentials Quality Assurance System (CCQAS) are preferred.”. Please specify whether the candidate or the contractor needs this?
The candiate require the described skills.
11 How many credentialing coordinator(s) are needed to perform this job? One 12 In paragraph 1.3.6., does the individual need to have the minimum of two years practical experience or does the company? The individual only 13 Is there an incumbent or is this a new requirement? See question #3
When is the government expected to make an award?
After all evaluations are completed and determinations are done on good standings and only if it is determined it is in the best interest of the government to award.
QUESTIONS Government Responses
CREDENTIALING COORDINATOR SOLICITATION W912K6‐22‐Q‐0037 QUESTIONS AND ANSWERS
15 Is this an SCA contract covered by EO 13706? There was a mention of a wage determination (not attached), but in our experience contracts such as these are professional services, so we would just like to clarify. See question #1
In the instructions for offerors, there is a 10‐page limit for the Technical (not including resumes).
We also noticed you are requesting past performance be included in Volume I with the Technical Proposal, does the 10‐page limit apply to past performance as well?
No
File details come from the government source that posted it. Updated .