Questions Med Provider W912K621Q0010 022621docx - Copy.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
MDARNG Medical Provider for soldier readiness
Solicitation number
W912K6-21-Q-0010
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Solicitation QandA.docx DOCX document
Updated PWS Medical Provider 2020_21.pdf PDF
Updated PWS Med Records Tech 2020-21.pdf PDF
PWS Medical Provider 2020_21.pdf PDF
Solicitation W912K6-21-Q-0010.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions W912K6-21-Q-0010 Medical Provider for Soldier Readiness Document 26 FEB 2021

1. Will the physician and physician assistant/nurse practitioner’s days overlap or are they expected to work separate days (for example, the physician works a specific day and the physician assistant/nurse practitioner work the other three days? The physician will work one day and the physician assistant will work the remaining three days. There will be no overlap.

2. Will any of these locations be more than 50 miles from the primary location and if so, will there be a travel CLIN provided? There is no travel between locations. The two locations are noted in the PWS.

3. This reads differently than the requirement in section 1.4.4. with regards to the number of scheduled hours each week. In section 1.4.4., it is interpreted as 2 FTEs with a physician working 8 hours a week and a physician assistant/nurse practitioner working 24 hours a week. Is the requirement for full time equivalents or part-time as indicated in 1.4.4? The contract requirement is for 32 hours a week; 8 hours of physician coverage and 24 hours of physician assistant coverage.

4. Please clarify the requirement. Are you in need of a PA/NP with LCSW certification? No. That was an error. LCSW is not required. The requirement is for a physician and a physician assistant.

5. Please address the certification for the LCSW requirement. There is no requirement for a LCSW.

6. Please clarify the Period of Performance One year (12 months)

7. Does the Government require candidates to have active security clearances at the time of proposal? No. A security clearance is required prior to the contract start date.

8. Is there an active security clearance level that can serve as a substitute for the background investigation requirement? The PWS outlines the required security clearance level.

File details come from the government source that posted it. Updated .