A-21 - W912JD21Q0002 Amendment 0001.docx

DOCX document 31 KB Posted

Attached to
Youth Summer Camp - Medical Services
Solicitation number
W912JD20Q0002
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W912JD21Q0002

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

AMENDMENT 0001

Question 1) Is this a re-compete RFQ?

Answer: No Question 2) Is there any local preference for this contract?

Answer: No

Question 3: What will be the estimated annual budget for this project?

Answer: This is a new requirement and no budget information is available at this time. This acquisition is solicited under Federal Acquisition Regulation (FAR) Part 13, Simplified Acquisition Procedures with a simplified acquisition threshold of $250,000.00 and below.

Question 4: Would you be accepting references from public as well as commercial entities?

Answer: Yes. The RFQ, Page 5, Paragraph 9.6. – Part II – Past Performance: A minimum of two references are required. No more than four references shall be submitted, and under Paragraph 9.7. - Quoter’s are requested to provide references for federal government contracts. However, other contracts for state and local governments or for other private entities will be accepted in the absence of federal contracts. Please note in Paragraph 9.8. Recency Assessment: Recent contracts are defined as those contracts presently being performed or which have been performed during the past two (2) years from the date of issuance of this RFQ. Past Performance information that fails this condition will not be evaluated.

Question 5) Is sub-contracting required for this RFQ?

Answer: Under FAR Part 19.702, this requirement is under the $750 threshold for services.

Question 6: Please confirm the sub-contracting goal that can full fill the requirement?

Answer: Under FAR Part 19.702, this requirement is under the $750 threshold for services.

Question 7: How many vendors agency is planning to select?

Answer: The RFQ, Page 3, Paragraph 5, Basis of Award: The Government intends to award a single purchase order.

Question: 8: Can you please confirm the most commonly filled positions of this contract in past?

Answer: This is a new requirement for two (2) Registered Nurses.

Question 9: What would be the estimated hours for given positions?

Answer: The position falls under 29 C.F.R. §4 – McNamara-O’Hara Service Contract Act.

SCA), U.S. Department of Labor, Wage and Hour Division. The contractor shall provide services between the hours of 0730 (7:30 am) – 2130 (9:30 pm) with on-call availability 24/7 during off hours. The Government will not dictate Contractors management and staffing plans to fulfill the requirement.

Question 10: Please confirm minimum guaranteed hrs per week for the given positions?

Answer: The position falls under 29 C.F.R. §4 – McNamara-O’Hara Service Contract Act.

SCA), U.S. Department of Labor, Wage and Hour Division. The contractor shall provide services between the hours of 0730 (7:30 am) – 2130 (9:30 pm) with on-call availability 24/7 during off hours.

The Government will not dictate Contractors management and staffing plans to fulfill the requirement.

Question 11: Do we need provide crisis rate besides the regular rate?

Answer: No

Question 12: Please confirm, minimum guaranteed hrs per week for each positions?

Answer: The position falls under the Service Contract Act (SCA), U.S. Department of Labor, Wage and Hour Division. The contractor shall provide services between the hours of 0730 (7:30 am) – 2130 (9:30 pm) with on-call availability 24/7 during off hours. The Government will not dictate Contractors management and staffing plans to fulfill the requirement.

Question 13: Please confirm how many actual resumes we need to submit?

Answer: Minimum of two resumes. The Maximum is four resumes.

Question 14 : Period of Performance (PoP): The Period of Performance shall be from July 11-24, 2021. Please confirm dates.

Answer: Yes. Sunday, July 11 through Saturday, July 24, 2021.

Question 15: ) Is a nurse with compact license acceptable for this position (allowed to practice in Maine) OR does the nurse need to have a Maine state license?

Answer: Maine is a member of the nurse license compact, so nurses who live in another compact state may work in Maine under a multi-state license issued in their own state. Nursing Compact States (eNLC Members) Here’s a comprehensive listing of all states currently impacted by multi-state compact licensing. Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Iowa, Kansas , Kentucky, Louisiana (Registered Nurse and Practical Nurse), Maine, Maryland, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire , New Jersey (*New Jersey is allowing nurses who hold active, unencumbered, multi-state licenses issued by Nurse Licensure Compact member states to practice in New Jersey under their multi-state licenses.), New Mexico, North Carolina, North Dakota, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, West Virginia (Registered Nurse and Practical Nurse),Wisconsin ,Wyoming.

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .