Questions-Answers_Digital_Archive.docx

DOCX document 12 KB Posted

Attached to
Administer Digital Research Collection and Provide Oral History Support
Solicitation number
W912HQ19Q0014
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
PWS_Digital_Archive&_Oral_History_-_Aug_2019_rev1.doc DOC document
CSS_Digital_Archive_8-22-2019.pdf PDF
PWS_Digital_Archive&_Oral_History_-_Aug_2019.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q: What is the average length, in either transcribed pages or audio minutes, of the oral histories?

A: The average length is 60 minutes.

Q: How many, and to what extent, of the oral histories need editing?

A: We don’t know the exact numbers, but anticipate a majority will require editing. See the revised PWS for additional information on editing.

Q: Does the prospective editor need to an expert on the subject matter such as USACE names, organizational structure, processes, acronyms, and technical terminology?

A: Yes.

Q: Can we share transcripts that are not from the same project as used for a point of contact/reference?

A: No.

Q: How many staff members can we assign to this project?

A: One or two.

Q: Will staff members on the project need background checks before they can begin?

A: Yes, all staff members assigned to the project are required to complete a background check prior to accessing the Government’s computer network. See the PWS paragraph 8.

Q: Can any work be done remotely?

A: No. See the PWS paragraph 7.

Q: Will staff members exclusively be using USACE computers?

A: Yes. See the PWS paragraphs 7-9.

Q: Please verify the preferred pricing table structure as they are different between the CSS and the PWS. A: Use the format provided in the CSS, however if there are material costs, please be sure to include those elements and clearly identify them using a similar structure to what is in the CSS.

Q: Is it possible to extend the completion date of provide past performance from two to three or five years?

A: Offerors may provide past performance within the past three (3) years.

Q: Does USACE intend to award a fixed price or time and materials (NTE) contract?

A: USACE intends to award a Firm Fixed-Price contract.

File details come from the government source that posted it.