INTAC_W912HQ18R0001_Questions_and_Answers.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
TRAINING AND SUPPORT SERVICES FOR THE U. S. ARMY INDIVIDUAL TERRORISM AWARENESS
Solicitation number
W912HQ-18-R-0001
Issued by

About this file

Attached questions and answers for this solicitation.

View the file

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Training and Support Services for the US Army Individual Terrorism Awareness Course (INTAC)

W912HQ-18-R-0001

Questions and Answers

QUESTIONS

#
Document
Ref. Page
Section Paragraph
Discussion
Question
1
Solicitation
Pgs. 2-3
52.212-1
52.212-1 INSTRUCTIONS TO OFFERORS COMMERCIAL ITEMS, ADDENDA provides information on required narrative for bidders
Will USACE please advise if additional parameters or requirements exist for Technical narrative?

Answer: The Government is looking for an overall narrative that describes a full understanding of the requirements in the PWS. This may include a reference to Overall Requirement; Section 3 –Training Modules; Section 5 – Security; Section 6 – Quality Control; and Section 7 – Safety and Health. This would be in addition to Sections 2.2-2.10.4 (see below answer)

2
Solicitation
Pgs. 2-3
52.212-1
52.212-1 INSTRUCTIONS TO OFFERORS COMMERCIAL ITEMS, ADDENDA provides information on required narrative for bidders
Are there expected page count limitations for any technical or past performance data?

Answer: No

3
Solicitation
Pgs. 2-3
52.212-1
52.212-1 INSTRUCTIONS TO OFFERORS COMMERCIAL ITEMS, ADDENDA provides information on required narrative for bidders, i.e., Offerors should provide a complete narrative for each element listed in the PWS from sections 2.2 through 2.10.4 to include qualifications for personnel.
Are bidders to provide technical narrative information to support only Sections 2.2 – 2.10.4?

Answer: The Government is looking for a narrative description to each point in Sections 2.2 – 2.10.4.

4
PWS
Pg.14
3.1.3 Lesson Plans
The Contractor shall provide an instructional lesson plan for all training modules and their respective requirements as described in this PWS.
PWS Section 3.1.3 is unclear when Lesson Plans are to be submitted.

Will the Government please clarify when (number of days) Lesson Plans are required after award?

Answer: The Government expects copies of lesson plans NLT 60 days from contract award

5
PWS
Pg. 7
2.3.3 Training Facilities/Area Requirements
The Contractor shall provide the required training facilities, training vehicles, training aides, supplies, and equipment except for items identified as Government furnished property . . .
Is it the Government’s intent to provide food and lodging for Students, or should offeror include those costs in our Total Evaluated Price?

Answer: Students/Government will be responsible for food and lodging.

6
Solicitation
Pg. 1

Pg. 7 Basis for Award

2.3.3 Training Facilities/Area Requirements

The Contractor shall provide the required training facilities, training vehicles, training aides . . .
To facilitate familiarization, will the Government consider making a site visit to Offerors’ Training Facilities, before Award, as part of the Evaluation Process?

Answer: The Government is willing to make site visits if the offerer believes it will assist in determining technical competency, however the government will not make a site visit part of the evaluation process.

7
All
N/A
General

As contractors are authorized email submission, will USACE please provide guidance on any email file size limitations for contractor preparation?

If file size limitations are small, may offeror be authorized to submit clearly numbered sequential emails for each Volume?

Answer: The max file size is 35 MB or less. The offeror can submit sequential emails for each volume. However, it the offeror’s responsibility to ensure all emails submissions are received by the Government per terms of the solicitation.

8
All
N/A
General

Will USACE please provide details on where contractor should provide narrative response for transition activities, such as care and movement of GFE and joint inventory?

Answer: The contractor should provide narrative for transition activities as part of their contract closeout process (final invoicing etc.)

9
INTAC Price Sheet
No transition CLIN is provided
Can USACE please provide a separate CLIN for mobilization and/or demobilization on this contract?

Answer: The Government will separately contract for the movement of GFP.

10
PWS and GFE Listing
PWS Pg. 10
2.6 Vehicle Storage Facility and Administrative Office
PWS states, “…for the secure storage of 21 Government Furnished…”

GFE listing provides 19 vehicles Can USACE please clarify the number of GFE Vehicles?

Answer: 19 vehicles

11
PWS and GFE Listing
PWS Pg. 10 and 14
2.6 Vehicle Storage Facility and Administrative Office

4.1 Government Furnished Property

PWS states, “Further, the vehicle storage area shall have non-obtrusive shelving capable of holding the weight of approximately 50 sheets of 12”x12” pieces of B4 and B6 level bullet resistant glass as well as other Government furnished training aides and supplies”

PWS also states in Section 4.1, “f. Sheets of Bullet Resistance Glass (B4 and B6) 12”x12” in size and Metal Glass Stand” Statements seems to suggest that bullet resistant glass is GFE, though it does not appear on GFE listing. Can USACE please clarify whether USG is intending to provide this glass and stand to contractor?

Answer: USACE will provide the GFE glass and will purchase more when required.

12
Solicitation
Pg.15
Clauses Incorporated by Reference

52.219-9 Alt II (Dev); 52.219-16; 252.219-7003 (Dev)

Is there a Small Business participation requirement on this contract?

Answer: No. A Small Business Participation plan is not required in LPTA procurements.

Would USACE consider removing clauses 52.219-9 Alt II (Dev), 52.219-16 and 252.219-7003 (Dev)?

Answer: No. A subcontracting plan is required for full and open competition solicitations with an overall value above 700K.

13
Register of Wage Determination

General

Can USACE please clarify the purpose of Wage Determination provided for only District of Columbia, Virginia and Maryland? Are all offerors required to use these Wage Determinations?

Answer: Maintenance of vehicles would occur on site within the National Capital Area.

File details come from the government source that posted it.