Bldg_2594_Painting_Project_Q_-_A.pdf

PDF 83 KB Posted

Attached to
IWR Bldg 2594 Painting Project
Solicitation number
W912HQ-17-R-0013
Issued by

About this file

Questions and Responses

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. Could you please provide us the floor plan with the demountable partitions marked/indicated so that we can submit a competitive proposal? The floor plan was uploaded to FBO. See attachment marked “REVISED FLOOR PLAN”.

2. Please confirm that the hallways are not in the project scope.

Answer: Confirmed. Common area hallways are excluded from contract.

3. The number of doors and frames that needs to be painted.

Answer: Total numbers of door frames are 54 and total number of doors to be painted are 48

4. The SOW calls for painting 15000 square feet of area at one sentence and other place it gives the square footage as 55,000. Please confirm which is the correct number?

Answer: The correct amount 15, 000 square feet

5. We noticed lot of furniture in the rooms. Who is responsible to move the furniture?

Answer: The government and carpet contractor will be responsible to move furniture and IT equipment.

6. Room number 267 had a hard ceiling. Does this get painted?

Answer: No, the ceiling will not be painted.

7. Are the radiators in the rooms to be painted?

Answer: Yes, they are to be painted

8. Please confirm that we need to remove the wall paper in room 2100.

Answer: Confirmed, the contractor shall remove the wallpaper in room 2100 prior to painting room 2100.

9. Room 2115 to the corner is not in the present scope. Please confirm.

Answer: Confirmed, room 2115 and the office spaces around the corner as described and pointed out during the walk thru are excluded.

10. Are we supposed to remove the cove base on the walls?

Answer: Yes, the contractor shall remove all cove base prior to painting.

11. Please confirm that carpet (in another contract) will be done after the painting is completed.

Answer: The government, awarding painting contractor, and carpet contractor shall work together to develop a detail schedule and plan that works best for the customer in completing each area.

12. Please confirm that the storage room in room 283 does not get painted.

Answer: Confirmed, room 281 shall not be painted.

13. There are a few natural wood doors, do these get painted?

Answer: No, the natural wooden doors shall not be painted.

14. Please confirm that the demountable walls do not get painted.

Answer: Confirmed, the demountable walls shall not be painted.

15. Can we put up a dumpster near the building to store the demolished material on site?

Answer: Yes, the government will allow for a dumpster to be placed in the loading dock area.

16. Please confirm that we will be provided with sufficient areas for painting continuously?

Answer: Yes, providing the awarding paint contractor develops a detail schedule with the carpet contractor that’s approved by the Government and its tenants

17. Please confirm that we need to dispose of all furniture left behind in the area where we are removing the demountable partitions

Answer: Confirmed, any furniture left behind by government shall be dispose of by the contactor off site and dispose of properly.

18. Who is responsible for the disposing of furniture in the library?

Answer: The government shall remove all the furniture in the library.

19. Please confirm that all work can be done during normal working hours.

Answer: Yes, providing the awarding paint contractor develops a detail schedule with the carpet contractor that’s approved by the Government and its tenants

20. Please provide the square footage of dismountable wall to be removed.

Answer: The measurement for the dismountable wall is 164 linear feet.

21. Can work be performed on weekends?

Answer: Yes, providing the awarding paint contractor develops a detail schedule with the carpet contractor that’s approved by the Government and its tenants

22. Who’s responsible for removing the carpet in the area that requires painting?

Answer: The Carpet Contractor is responsible for removing all carpet.

File details come from the government source that posted it. Updated .