Question and Answer 1 W912GY25Q0006.pdf
PDF 49 KB Posted
- Attached to
- Packaging Materials Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912GY25Q0006
About this file
This is a Questions and Answers document for solicitation W912GY25Q0006 for packaging materials at Sierra Army Depot in Herlong, California. The document contains 14 questions and answers addressing specifications and requirements for various packaging items including shipping kits, honeycomb sheets, corrugated boards, packaging paper rolls, and packing labels.
Key clarifications include: confirmation that TigerPad Kraft Paper and SEALED AIR NEWAIR I.B. NANO products are acceptable (Q4-5), clarification that corrugated plastic sheets are not acceptable as cardboard is required (Q3), allowance for sourcing from multiple suppliers (Q11), and incorporation of FAR 52.211-16 allowing +/- 5% quantity variance for certain line items (Q14). Several questions regarding specific product dimensions and quantities resulted in referrals back to updated item specifications. The document indicates multiple amendments have been made to the original specifications to address vendor questions about product availability and sizing requirements.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W912GY25Q0006 0001 Amendment 1.pdf | ||
| W912GY25Q0006.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions & Answers for W912GY25Q0006
Question 1: For CLIN 0015, can you ask the end user if they would accept the following kit: This is a 4GV/X21.2 Rated 4GV Shipper Kit. Per Unit System includes:
A) 1 qty UN Rated 4GV/X21.2- Outer Double Wall Box - 17“ x 12.5“ x 12¼"- Internal Dimensions B) 1 qty Vermiculite included C) 2 qty Large 3.00 Mil. Poly Bag with Zip Ties D) Marked Orientation on two sides of the box E) 1 qty ea hazmat label of choice, must enter classes in comments section when checking out
Answer 1: Yes, please refer to the item specifications for updated specs.
Question 2: For Item 006 (HONEYCOMB SHEETS) please confirm the dimensions (44” X 36” X 3”) are accurate. If it is, please share any manufacturer or part number you may have.
Answer 2: Please refer back to item as specifications have changed.
Question 3: For item 0013 (BOARD, CORRUGATED), please confirm if this Corrugated Plastic Sheet aligns with your request.
Answer 3: No it does not. The need is for cardboard for use in a machine which makes cardboard boxes. Please refer back to item as specifications as they have been updated to identify
“CARDBOARD”.
Question 4: For item 0019 ( PACKAGING PAPER, ROLL), please confirm if this TigerPad Kraft Paper Void Fill aligns with your request.
Answer 4: Yes.
Question 5: For item 0020, please confirm if this SEALED AIR - NEWAIR I.B. NANO aligns with your request.
Answer 5: Yes.
Question 6: Item 0008, the packing labels required appear to come in rolls of 400 instead of 500. Is this acceptable? Will that adjust the required quantity?
Answer 6: Yes, please refer to the item specifications for updated specs.
https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.airseacontainers.com%2F4gv-x21-2-un-boxes-1.html&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7Cac5bbf267b4144b317b908dd12e813fa%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687510205878085%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=P8s9%2BVeukk4xMCGqbgiz9iCRZjcTyA5bDJyK2ynjjFM%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.airseacontainers.com%2Fshipping-materials%2Fabsorbents&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7Cac5bbf267b4144b317b908dd12e813fa%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687510205890617%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=5B1rGNvDtkHuwkSeUvi%2FS4kbXw%2BUPNxBc9ROaKfkCi8%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.airseacontainers.com%2Fshipping-materials%2Fpoly-bags&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7Cac5bbf267b4144b317b908dd12e813fa%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687510205899093%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=ciHoBszvjWMSFQuF2gJZ7YmPZwwsgqF%2B1H4vqPRN2xA%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.thepackagingcompany.us%2Fcorrugated-plastic-sheets-58-x-110-white.html%3Fsrsltid%3DAfmBOopM-uDd5_W1pkJG9gZh1_4N-A0zzLCRq7SqbAYXqCXPSA2Rwd8U&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807748188%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=mz%2FHma5Cf79yawHQW1%2BgTIV9iu7y4QM2crIukhK%2BKAw%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.thepackagingcompany.us%2Fcorrugated-plastic-sheets-58-x-110-white.html%3Fsrsltid%3DAfmBOopM-uDd5_W1pkJG9gZh1_4N-A0zzLCRq7SqbAYXqCXPSA2Rwd8U&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807748188%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=mz%2FHma5Cf79yawHQW1%2BgTIV9iu7y4QM2crIukhK%2BKAw%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.thepackagingcompany.us%2Fcorrugated-plastic-sheets-58-x-110-white.html%3Fsrsltid%3DAfmBOopM-uDd5_W1pkJG9gZh1_4N-A0zzLCRq7SqbAYXqCXPSA2Rwd8U&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807759626%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=A86UyUmuvoUjTsF5wZreRJNwjB5DBAjuejA%2BYzAuP78%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.veritiv.com%2Fshop%2Fproduct%2F10413394&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807768648%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=N3S0qyLpFLD4LA49uFdbyy%2BrJMKH0%2FsvgJtt7kos4%2FY%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.veritiv.com%2Fshop%2Fproduct%2F10413394&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807768648%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=N3S0qyLpFLD4LA49uFdbyy%2BrJMKH0%2FsvgJtt7kos4%2FY%3D&reserved=0 https://usg01.safelinks.protection.office365.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.veritiv.com%2Fshop%2Fproduct%2F10664719&data=05%7C02%7Cjason.c.huth.civ%40army.mil%7C645def6943b342c4861108dd12c9f5b5%7Cfae6d70f954b481192b60530d6f84c43%7C0%7C0%7C638687380807777715%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJFbXB0eU1hcGkiOnRydWUsIlYiOiIwLjAuMDAwMCIsIlAiOiJXaW4zMiIsIkFOIjoiTWFpbCIsIldUIjoyfQ%3D%3D%7C0%7C%7C%7C&sdata=ZT3bbg5cmUvAB2LGmFuBwkhwTx260tR9X8WQDAHa0Rc%3D&reserved=0
Question 7: Due to my supplier's set quantity of sale, some items will be more than the government requires. Will this be acceptable? Ex: Item 0009, the government requires 8. My supplier provides this in multiples of 3. That means that the government will receive 9 instead of 8.
Answer 7: FAR 52.211-16 has been incorporated via amendment. Please reference for allowable variations in quantity.
Question 8: Item 0012, package list enclosed, it appears that the required 4 1/2"x71/2" isn't available. Will 41/2"x6" or 7/12"x51/2" suffice or is there an alternative?
Answer 8: Please refer to the item specifications for updated specs.
Question 9: Item 0006, unable to locate the required size 44"x36"x3". Is there an alternative size?
Answer 9: Please refer to the item specifications for updated specs.
Question 10: Item 0013, unable to locate the required size of 58"x110". Would 48"x120" or 60"x96" suffice?
Answer 10: No.
Question 11: Can we source from multiple suppliers?
Answer 11: Yes.
Question 12: Item 0019, unable to locate the required size of 29"x920". Would 30"x1,200" suffice or is there an alternative option?
Answer 12: Refer to question and answer 4 above.
Question 13: Item 0020, unable to locate the required size of 16"x1,500'. The highest available length is 750'. Is there an alternative option?
Answer 13: Refer to question and answer 5 above.
Question 14: FAR Clause 52.211-16 was not included in the subject solicitation. Would you be willing to incorporate this, allowing the standard industry quantity variance of +/- 10%?
Answer 14: Yes, FAR 52.211-16 has been incorporated via amendment. However it only applies to certain line items and the variance is only +/- 5%.
File details come from the government source that posted it. Updated .