W912GY-18-Q-0001_AMENDMENT_3.pdf

PDF 133 KB Posted

Attached to
TRANSCRIPTION/COURT REPORTING SERVICE
Solicitation number
W912GY-18-Q-0001
Issued by

About this file

W912GY-18-Q-0001 Amendment 0003

View the file

Other files

File Type Posted
Attachment_0001_-_Evaluation_Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
W912GY-18-Q-0001_AMENDMENT_2.pdf PDF
Attachment_0001_-_Evaluation_Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
W912GY-18-Q-0001_AMENDMENT_1.pdf PDF
W912GY-18-Q-0001.pdf PDF
Attachment_0001_-_Misc_Services_Price_List_and_Labor_Rate_Evaluation_Sheet_20FEB18.xlsx XLSX spreadsheet
PAST_PERFORMANCE_QUESTIONNAIRE.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SIERRA ARMY DEPOT

RHONDA A. LONG 530-827-4831 RHONDA.A.LONG.CIV

HERLONG CA 96113

W62G2W602701B7

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this solicitation amendment is to:

1. Provide Questions and Answ ers and Revised Attachment 0001 (Spreadsheet).

2. Extend quote due date from 22 MAR 2018 to 28 MAR 2018.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 21-Mar-2018

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912GY-18-Q-0001

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

21-Feb-2018

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

21-Mar-2018

CODE

SIERRA ARMY DEPOT

CONTRACTING OFFICE

74 C STREET BUILDING 60

HERLONG CA 96113

W912GY 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE W912GY

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912GY-18-Q-0001

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 22-Mar-2018 02:00 PM to 28-Mar-2018 02:00 PM.

The following have been added by full text:

QUESTIONS & ANSWERS 3

QUESTION 14: There are some problems with the Attachment 0001 spreadsheet; the calculations on the Misc.

Services and Labor Amounts. The miscellaneous services don't multiply out in the summary sheet but multiplies out by 6000 in the summary sheet. Is that an error you could fix?

ANSWER 14: See revised Attachment 0001. Spreadsheet corrected.

QUESTION 15: There are two extra yellow rows/fields in the spreadsheet; rows four and five. Are we to note any additional optional services here, or would that go on our Attachment 0002, price list? We would like to show you other services we have the capability of offering, but don't want that to be factored into our evaluation. Are those rows to be left blank?

ANSWER 15: See revised Attachment 0001. Extra rows deleted.

QUESTION 16: The totals on the labor rate summary page in row 10 add up the half day fee, full day fee, and an hourly fee. These would never be charged together; why are they being totaled. Perhaps more importantly, why are these totals of service only (and services that would never be charged at the same time) to be put on SF1449, and not include page rates, which are integral in our quote to you for court reporting service? Also, why are there two rows highlighted in yellow for us to fill out on this page?

ANSWER 16: Fully complete pricing input on Attachment 0001 - Misc. Services Price List and Labor Rate Calculation. Contractor shall fill in all Yellow Highlighted cells with required information: Misc. Services Escalation Rate, Mileage Quantity, Unit Prices; Labor Rate Fully Loaded Labor Rate and Labor Escalation Rate for Out Years. Pricing inputs will be evaluated against all offers. Fully execute solicitation (SF 1449 Form) (minus labor pricing) with all clause fill-ins completed. See Instructions to Offerors in solicitation.

QUESTION 17: In our industry, asking for one rate for two very different categories (depositions and hearings), and means that the higher rates are going to be what we have to. We would love to have proposed rates separately for hearings and depositions, as we have for GSA.

ANSWER 17: Please provide rates as requested. Contractor shall fill in all Yellow Highlighted cells with required information: Misc. Services Escalation Rate, Mileage Quantity, Unit Prices; Labor Rate Fully Loaded Labor Rate and Labor Escalation Rate for Out Years.

QUESTION 18: In our industry, there are a few standard things that are not included in the bid. Are we to assume that there will be NO requests ever for exhibit copies, expedited transcripts (sooner than 10 business days), and rough drafts? (Or do these go on our additional rate sheet in Attachment 0002?)

ANSWER 18: Please provide the rates as requested. Contractor shall fill in all Yellow Highlighted cells with required information: Misc. Services Escalation Rate, Mileage Quantity, Unit Prices; Labor Rate Fully Loaded Labor Rate and Labor Escalation Rate for Out Years.

QUESTION 19: Is the hourly fee to cover 1 to 4 hours? Or is for depositions? Typically in our industry, Half Day / Full Day are charged for hearings, while the hourly is charged for depositions. Having one flat rate for depositions and hearings is once again confusing how we should quote those to you.

ANSWER 19: Please provide hourly rate for one hour court reporting service.

W912GY-18-Q-0001

QUESTION 20: Do you know what kind of videoconference connection is requested? Without further clarification, we would guess that a Polycom or IP connection is the standard. Most of our clients like to use a more economical route of internet based connection, but there is no place for that on the price list.

ANSWER 20: Type of videoconference connection type is unknown at this time.

QUESTION 21: Can you confirm what price sheet you are asking for as Attachment 0002? Is the price sheet for Attachment 0002 our standard rate sheets for California clients, or a rate sheet for this contract to show other services we offer?

ANSWER 21: Contractor shall provide its complete Commercial Price List (to be labeled Attachment 0002 – Commercial Pricing List) with its proposal. Please provide your standard rate sheet that you provide to clients.

QUESTION 22: There is a place for mileage in Attachment 0001, but in the RFP, there is no discussion of guidelines, parameters, or what might be allowed. How does that work? You allow for mileage in the price structure, but there is no verbiage in the RFP discussing if 1 mile or 100 are allowed. How do you handle that?

ANSWER 22: See revised Attachment 0001. Please enter mileage rate per mile and the number of miles Court Reporter will travel roundtrip per day to/from Sierra Army Depot.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it.