W912GY-17-R-0014_QUESTIONS_AND_ANSWERS.pdf
PDF 167 KB Posted
- Solicitation number
- W912GY-17-R-0014
About this file
Posting W912GY-17-R-0014 QUESTIONS AND ANSWERS.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912GY-17-R-0014
INSPECTION, TEST, MAINTENANCE AND REPAIR OF FIRE PROTECTION SYSTEMS
QUESTIONS AND ANSWERS
Q1: Are you aware of any Honeywell systems that we can maintain in or around your facility...or are you in need of upgrading to a superior system?
A1: No. The solicitation and attachments for the current requirement has been posted in FBO. Questions about other potential contracting requirements will not be addressed, as it does not relate to solicitation W912GY-17-R-0014.
Q2: On the Antifreeze systems are they designed to flow water during testing, or do they flow antifreeze. If the sprinkler systems flow antifreeze what are the environmental requirements for discharge of this solution at Sierra Army Depot?
A2: The Antifreeze fire suppression system does flow water during testing, no antifreeze is discharged.
N/A to the second question.
Q3: When are the next inspections due, by month and year?
A3: The previous ITM schedule will not be valid. A new schedule shall be provided by the awarded contractor as per W912GY-17-R-0014 SOW para 4.7.1. The offeror’s schedule shall mirror the building order referenced in Table 6.1 of Part VI Covered Systems in the Solicitation W912GY-17-R-0014 SOW attachment.
Q4: Are all base inspections performed at the same time?
A4: A new schedule shall be provided by the awarded contractor as per W912GY-17-R-0014 SOW para
4.7.1. The offeror’s schedule shall mirror the building order referenced in Table 6.1 of Part VI Covered Systems in the Solicitation W912GY-17-R-0014 SOW attachment.
Q5: Is a dedicated escort assigned?
A5: Security badge issued will determine if an escort will be assigned.
Q6: What are the hours for the inspections and are there any sensitive areas where testing will have to be arranged by appointment?
A6: The normal duty hours for the inspections are located in the W912GY-17-R-0014 SOW para 4.5.5.2.
Any areas that the contractor has problems accessing, the COR (Christopher Winters) will be notified. A schedule shall be provided IAW W912GY-17-R-0014, SOW para 4.5.9, so that the COR could arrange for buildings to be available.
Q7: What time of the day can the Horns and strobes be tested?
A7: A schedule shall be provided IAW W912GY-17-R-0014, SOW para 4.5.9. The COR will be able to ensure the best times to activate the horn and strobes.
Q8: Kitchen hoods are listed on the RFP, are they to be quoted? Contracting mentioned there is a current agreement for Kitchen hood testing?
A8: The offeror’s proposal shall include and represent all the information provided in solicitation
W912GY-17-R-0014.
AS OF: 9/13/2017
W912GY-17-R-0014
INSPECTION, TEST, MAINTENANCE AND REPAIR OF FIRE PROTECTION SYSTEMS
QUESTIONS AND ANSWERS
Q9: If a prime vendor did not show up to attend the site visit would they still be allowed to bid?
A9: IAW W912GY-17-R-0014, SECTION L: L.1.4 the offeror shall provide evidence that the offeror attended the mandatory site visit held at Sierra Army Depot. A sign in sheet validated by the COR can validate that the visit was attended. Evaluation of this document will be based on Acceptable/Not Acceptable basis. Failure to submit the above document will result in a Not Acceptable rating.
Q9: If another vendor attended the site visit in place of the prime vendor would the prime vendor be allowed to bid?
A9: IAW W912GY-17-R-0014, SECTION L: L.1.4 the offeror shall provide evidence that the offeror attended the mandatory site visit held at Sierra Army Depot. A sign in sheet validated by the COR can validate that the visit was attended. Evaluation of this document will be based on Acceptable/Not Acceptable basis. Failure to submit the above document will result in a Not Acceptable rating.
Q10: Does the prime contractor need to show verification that at least some of the certified personnel are employed by the prime contractor?
A10: No, the offeror’s personnel will be considered, by the Government, as being employed by the prime contractor and subject to all requirements in solicitation W912GY-17-R-0014 and the awarded contract.
File details come from the government source that posted it. Updated .