Questions_and_Answers_W912CM16T0018.pdf

PDF 32 KB Posted

Attached to
Customer Support Services at USAG Wiesbaden, Germany.
Solicitation number
W912CM-16-T-0018
Issued by

About this file

Questions and Answers to subject solicitation.

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_0001_W912CM16T0018.pdf PDF
Solicitation_W912CM16T0018.pdf PDF
Attachment_4_Reference_Information_Sheet.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS AND ANSWERS W912CM-16-T-0018

Question 1: Pg 25 Para 1.6.2: What is the projected workload and frequency required ‘outside of duty hours’?

Answer: The office rarely requires work performed outside of duty hours.

Question 2: Pg 25 Para 1.6.3: What is the approximate frequency and duration of ‘emergency response work requirements’?

Answer: The office rarely requires emergency response work requirements.

Question 3: Pg 25 Para 1.6.5: There does not appear to be a designated lunch break. Is one authorized? If so, for how long?

Answer: Yes, a one hour lunch break is authorized.

Question 4: Pg 26 & 29 Para 1.6.10 and Para 1.6.18: Please clarify the sentence that states ‘For absences of less than 5 days, the requirement for the alternate to fill in can be coordinated with the COR if all deliverables are met and the tasks outlined in section five (5) are completed, the service cannot be disrupted.’

Answer: All deliverables have to be met if contractor personnel is absent, services cannot be interrupted.

If the contractor personnel on-site is absent less than five days at a time, and all deliverables are met, the need for a replacement during these days may be waived - but has to be coordinated with the COR.

Question 5: Pg 26 Para 1.6.12.1: There was no DD254 attached nor does one seem necessary for this requirement. Please clarify.

Answer: 1.6.12.1 Contractor personnel performing work under this shall be subject to National Agency Clearance with Written Inquiries (NACI) within 5 day of starting duty. All Contractor employees assigned to perform work under this contract will as a minimum be the subject of a favorably adjudicated NACI. Failure to maintain favorable security status will be grounds for immediate removal, and further performance under this contract will not be permitted.

Question 6: Pg 26 & 27 Para 1.6.13.1: What are the calendar day requirements for this task?

Answer: 30 days

Question 7: Pg 27 Para 1.6.13.2 and Para 1.6.13.5: These are duplicates of Para 1.6.12.3 and 1.6.12.4 respectively.

Answer: This is a statement, not a question.

Question 8: Pg 27 Para 1.6.13.4: What are the calendar day requirements for this task?

Answer: 30 days

Question 9: Pg 1 SF 1449 section 8: Given the relatively short turn around time, would the Government please consider extending the due date to 11 Mar 2016 in order for bidders to incorporate responses to questions?

Answer: It is not considered to extent solicitation closing date.

NOTE: A formal Amendment will follow.

File details come from the government source that posted it. Updated .