RFI Responses for W912BU24R0046-Power Outage.pdf

PDF 159 KB Posted

Attached to
Emergency Power Outage Service
Solicitation number
W912BU24R0046
Issued by

About this file

This document contains the Responses to a Request for Information (RFI) for solicitation W912BU24R0046 for Emergency Power Outage Service. The solicitation is a new requirement, not an incumbent contract. There are no government processing charges or fees associated with this solicitation. The power line is a 13.2 kV overhead three-phase distribution circuit that is currently energized, and the existing line will be used. This is a total Small Business Set-aside. The Performance Work Statement provides additional details on the required services.

View the file

Other files

File Type Posted
Combined Synopsis Solicitation- W912BU24R0046.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE ARMY

U.S ARMY CORPS OF ENGINEERS PHILADELAPHIA DISTRICT

1650 ARCH STREET

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA 19103-2004

RFI responses for solicitation W912BU24R0046

1. Could you confirm whether this solicitation is being issued for the first time, or if there is an incumbent contractor? If there is an incumbent, we would like to inquire about the winning bidder, the contract value, and the date of award.

Answer: This is a new solicitation for a new requirement.

2. Is it necessary for our representative to be onsite at the time of delivery?

Answer: No

3. Are there any government processing charges or fees associated with this solicitation?

Answer: No

4. What is the voltage on this line.

Answer: 13.2 kV overhead three phase distribution circuit.

5. Is this line currently energized.

Answer: Yes

6. Will the line be replaced with new or use existing line.

Answer: use existing line

7. We would like to know if this is a brand-new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services.

Answer: Brand new contract

8. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

Answer: This is a solicitation for a new contract.

File details come from the government source that posted it. Updated .