FY16_CIVIL_IDC_RFIs.pdf
PDF 48 KB Posted
- Solicitation number
- W9128A-16-R-0013
About this file
Request for Information Answers
View the file
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FY16 AE (Civil) IDIQ
FY16 AE (Civil) IDIQ
RFI # Question Answer
Would a Certified Professional Estimator (CPE) by the American Society of Professional Estimators be considered equivalent to CCC or CCP by AACE? See revised language that removes CCC and CCP as well as the CxA requirement
2 Do you need SF 330 Part 2 for each consultant? Yes 3 Maximum number of pages for submittal? No 4 Are you accepting hand delivery to Building 230 Fort Shafter? Yes
Confirm that the “3. SELECTION CRITERIA” text in sub paragraph (a) (1) means the evaluation will be based on the entirety of the Section (or Paragraph) titled “2. PROJECT INFORMATION.”
Selection Critera 3.a.1. requires 5 sample projects to be provdided in Part I Section F.
These projects will be evaluated against the anticiaped work described in paragraph 2 Project Information. Additional information can be added to Secion H of the SF330 proposal.
6 For Key Personnel qualifications/experience, is there a page limit for each Section E submittal? No
Would it be acceptable to present more than one to two personnel in the Civil Engineer category of Key Personnel to cover these sub-disciplines, without penalty during proposal evaluation?
As indicated Selection Criteria 3.b, only up to two key personnel will be evaluated per discipline. However, see revised language that increases the maximum number of individuals for civil engineers only.
Clarification to the following statement under (g) Volume of recent DoD contract awards in the above-referenced solicitation. Does this mean the volume of DoD work awarded between July 25, 2015 to July 25, 2016 is requested for this criterion? Yes
Is it the intent of USACE Honolulu to include an OCI provision in the multiple award IDIQ AE civil engineering services contract prohibiting the winners and their team members from participating on the follow-on Construction MATOC contracts?
Refer to FAR 36.209 -- Construction Contracts With Architect-Engineer Firms. No contract for the construction of a project shall be awarded to the firm that designed the project or its subsidiaries or affiliates, except with the approval of the head of the agency or authorized representative.
Sheet1
File details come from the government source that posted it. Updated .