Q-A_V-2.pdf
PDF 157 KB Posted
- Attached to
- Individual Rescue Backpacks
- Solicitation number
- W9127P-Q-18-033A
- Issued by
-
Department of the Army
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q-A_V-1.pdf | ||
| gas_-_water_wrench.pdf | ||
| RFQ_specifications.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FEDBID Buy 950864
Q&A V-2
1. Do you need vest printed with VING IRT?
ANS: nothing in this requirement will be printed or embroidered or screened.
2. Would you accept a Class 2 adjustable vest?
ANS: Yes
2. Does the Helmet need to have any sticker?
ANS: No, not required.
3. Would you accept our First Aid Kit? (proprietary contents were listed) Comes in a plastic case.
ANS: Anything similar to the list of all items in the solicitation would be sufficient.
4.Dust Mask - would you accept Gerson 2130 N95 Respirator-flat folded and individually wrapped?
ANS: Not required
5. Your number 20 and 21 appears to be the same item - Do you need only one set of the Plastic whistle with lanyard listed?
ANS: One plastic whistle per bag will be required.
6. Your item number 4 plastic whistle with carabiner - would you accept our whistle? What size of carabiner?
ANS: Any whistle that is similar to picture produces sound when blown in will be sufficient. See attached whistle sample.
3-Chambered 118 Decibel Sound:
ANS: We’re not sure how to measure whistle decibels, but we need one louder than a dog whistle and able to be heard from the human ear.
1 main chamber with a waterproof pea, creates a loud staccato sound critical for being heard above the roar of wind and emergency vehicles.
2 secondary chambers create separate omnidirectional high pitched sounds.
Loud 118 Decibel sound gets you heard in noisy environments. Universal split key ring and locking safety clip with waffled texture for easy grip.
7. High Intensity LED Aluminum Flashlight - what size battery for the flashlight and how many lumens?
ANS: Size D battery. Average to higher lumens is fine.
Delivery is expected as soon as possible.
The deadline will not be extended past Sunday at 11:30 AM EST as I don’t have extension time.
There is no printing on anything.
The hard hats are a cap type with a four point suspension.
The wrench has been defined to include a photo of an example.
The first aid kits are acceptable as long as they are very similar to the requirement.
The Adjustable type 2 safety vest is accepted - but vests are to be reflective.
The size if the backpack has to fit all the items.
File details come from the government source that posted it.