Contractor Questions 18 August 2022.pdf
PDF 109 KB Posted
- Solicitation number
- W9126G22Q0056
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| B.08 W9126G22Q0056 0003 Released.pdf | ||
| B.08 W9126G22Q0056 0002 Released.pdf | ||
| B.08 W9126G22Q0056 0001 Released.pdf | ||
| B.08 W9126G22Q0056 Released.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTION 1. Regarding the estimated deliverables paragraph 1.3 on the Gate APPENDIX PWS for Navarro Mills it states a 4-day working period, are there specific days per work week for this job?
Government Response: Workdays are a rotating 4 days on duty, 4 days off duty. There are no set days of the week with this schedule.
QUESTION 2. Regarding the Gate PWS for Navarro Mills it states in paragraph 1.3 a 4-day working period. In Paragraph 1.6 CONTRACTOR-FURNISHED ITEMS & RESPOSIBILITIES, 1.6.4 is Temporary Living Quarters, and it states “The Contractor shall furnish a fully operable “self -contained” recreational vehicle (RV) of the travel trailer or motor home type to serve as temporary living quarters for the duration of the contract. Maximum size of the trailer is determined by physical limitations of the site furnished. It will be located near the entrance to the park at a location to be designated by the Lake Manager.” Due to the contract being a (12) Month Period, but having a 4-day work week, would the “RV,” as described above, need to be moved from the Park Property at the end of the 4 -day workweek, or will it be able to be stationed there for the entire (12) Month Period?
Government Response: No. Once the contractor moves onto a site provided by the Corps it may remain there for the entirety of the contract. If they wish to leave and take their RV with them on their 4 days off to visit another lake (for example), they are welcome to do so. But no, they are not required to remove their RV on their days off.
QUESTION 3. Is there another incumbent contractor currently performing these services? If yes, please provide the incumbent name and address.
Government Response: Yes. This information can be found on fpds.gov/
QUESTION 4. Is it possible for the bidding contractor to be awarded all 3 single contracts?
Government Response: Yes, it is possible for a single contractor to be awarded all 3 contracts.
QUESTION 5. On Attachment 1, Past Performance Questionnaire, can a continuation page be attached for section 4, if needed?
Government Response: Yes, you can add additional pages if needed.
QUESTION 6. The notice in SAM states that this is Total- Small Business Set Aside, but on Clause 52.219-18 (page 41) it indicates that this is set aside for 8(a.) Please clarify the set aside status for this solicitation.
Government Response: This requirement is a Total Small Business Set Aside. This clause will be deleted.
QUESTION 7. Reference DFARS Clause 252.204-7020 NIST SP 800-171 DOD Assessment Requirements does the contractor have to enter a Basic Assessment in the Supplier Performance Risk System to be eligible for purchase order re ward?
Government Response: No, Assessment is required to be entered into the Supplier Performance Risk System.
QUESTION 8. Reference DFARS Clause 252.204-7021, paragraph b., are contractors required to have a CMMC certificate at the required level to be eligible for award of the purchase order? What is the required level?
Government Response: This solicitation does not require a contractor to have a specific CMMC Level.
QUESTION 9. Reference the inclusion of DFARS Clause 252.204-7021 in the solicitation, DFARS 204.7503 states DFARS Clause 252.204-7021 is included “…if the requirement document or statement of work requires a contractor to have a specific CMMC level.” I did not find a specific CMMC level stated in the PWS. Does the mean DFARS 252.204-7021 is self-deleting and a CMMC certificate is not required?
Government Response: This solicitation does not require a contractor to have a specific CMMC Level.
QUESTION 10. In regards to the Wage Rate Required benefits, the Health & Welfare, it states $4.80 per hour up to 40 hours a week, is this in addition to the minimum wage determined?
Government Response: The SCA wage rates information is provided at www.dol.gov/whd/govcontracts
QUESTION 11. In regards to the Wage Rate Required benefits, the Health & Welfare, it states $4.80 per hour up to 40 hours a week, if you pay a portion of health benefits for the employee, if the weekly amount divided by 40 is equivalent or more than $4.80, is this sufficient to be in compliance?
Government Response: The SCA wage rates information is provided at www.dol.gov/whd/govcontracts http://www.dol.gov/whd/govcontracts http://www.dol.gov/whd/govcontracts
File details come from the government source that posted it. Updated .