B3.1Amendment01_W9126G-17-R-0021.pdf
PDF 70 KB Posted
- Attached to
- Mail Room Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W9126G-17-R-0021
About this file
Responses to questions concerning W9126G-17-R-0021
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W9126G-17-R-0021(NEW).pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to provide responses to questions in reference to this solicitation. Please see the attached questions and responses. The due date for this solicitation remains unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W9126G-17-R-0021
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
16-Nov-2016
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
U0001
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
30-Nov-2016
CODE
US ARMY CORPS OF ENGINEERS FORT WORTH
819 TAYLOR ST, RM 2A17
FORT WORTH TX 76102-0300
W9126G 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W9126G-17-R-0021
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
RESPONSES TO QUESTIONS
Responses to Questions:
1 – What is the name & contract # of the incumbent contractor?
Answer: Admin & Logistics Services
2 – Is the incumbent eligible to bid this re‐compete requirement?
Answer: Yes.
3 – Do you have any instructions for the proposal such as font type, line spacing, margins, or other requirement?
Answer: The proposal must be legible and in English.
4 – Is there a requirement to provide separate technical and pricing volumes? If so, do you have a preference regarding naming convention for the volumes? Are there any type of page limits for each?
Answer: Please submit your prices on the SF 1449 (Continuation Sheet) Items 0001, 0002, etc., and provide your technical separate. Please refer to 52.212‐2 (ii)‐ Experience with similar to the requirements stated in the Performance Work Statement (PWS) within the last two years.
5 – Do you require Past Performance references? If so, how many such references are required? What specific past performance information is required?
Answer: The Government will utilize CPARS and PPIRS to check the offeror past performance.
6 – There are several sets of attachments, each labeled Attachment 1 and Attachment 2 – can you advise the purpose of those attachments and how they are to be used to support the response?
Answer: The attachments are documents the contractors shall use in their daily work.
7 – There is a requirement in 1.4.8 a.(1) for an Area Supervisor or an Alternate. Two questions here:
a. Is the requirement actually for an Area Supervisor AND an Alternate Area Supervisor?
Answer: As stated at 1.4.8 a.(1) The contractor shall designate an Area Supervisor OR Alternate.
b. Is the Area Supervisor the same as the Contract Supervisor identified in 1.4.11 as Key Personnel?
Answer: Yes.
c. If these are not the same, can you advise the difference in the performance requirement for each?
Answer: Please see the above (b)
d. Are resumes required for the Key Personnel?
Answer: We are not asking for resumes.
8 – How many employees are currently working under the contract for the incumbent contractor? What labor categories are they paid under? We need this type of information in order to understand how to cost out a response that will account for the incumbent employees who may wish to transition to our client’s firm should they be awarded the contract?
Answer: The offeror shall decide how many workers are needed to fulfill this requirement. The Wage Determination was included in the solicitation. The offeror will need to determine the categories which the employees will be paid under.
9 – Is a Quality Control Plan required as part of the solicitation response?
Answer: Please refer to 1.4 General Information – 1.4.1 Quality Control:
10 – Does the government require copies of the SAM profile to be included in the response OR is it expected that the response include completed copies of the Reps & Certs included in the solicitation?
Answer: Please refer to 52.212‐3 Offeror Representations and Certifications‐Commercial Items (JUL 2016) The Government will verify in SAM.
11 – Due to the number of remaining questions and lack of additional information since the issuance of the solicitation, will the government consider a 5‐day extension to the response date in order to allow for responses to questions that will enable us to complete our responses with full information?
Answer: This solicitation will NOT be extended.
12‐ Will the Government consider conducting at least some of the meetings (post award and periodic progress) with COR via tele‐conference or video conference?
Answer: Yes, as needed.
13‐ How is the solicitation response to be delivered to the Government? We are assuming our response is to be provided to you via email but are checking to ensure that this is an accurate assumption.
Answer: The solicitation is to be delivered via‐ email to Julie.meyer@usace.army.mil and robin.g.prince@usace.army.mil.
14‐ Is there any specific information that the Government required in the Subject line of the email containing the solicitation response? If so, please advise that information.
Answer: The subject line should consist of the solicitation number (W9126G‐17‐R‐0021) Mail Room
Services.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .