Amendment 002 Questions and Answers Recruiting Promotional items.pdf
PDF 88 KB Posted
- Attached to
- NVARNG Recruiting Promotional Items
- Solicitation number
- W9124X23Q0024
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amend 003 Questions and Answers.pdf | ||
| Purchase Description Recruiting Promotional Items (1).docx | DOCX document | |
| W9124X23Q0024 Combined Synopsis Solicitation NVARNG Recruiting Promotional RPI.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1: will the above mentioned bid be awarded to the lowest bidder per item or will one company win all of the bid?
Answer 1: There will be a single awardee. Offerors must quote all items to be considered for award.
Question 2: Regarding the above mentioned Request for Quote for Recruiting Promotional Items we would like to know if you are required to bid all of the listed items within the solicitation or may we present pricing on only a select number of items?
Answer 2: See answer 1.
Question 3: Is there a loading dock available (savings in shipping costs)?
Answer 3: Yes, there is a loading dock with forklift available.
Question 4: Is the bid award for “all items”or will you be choosing specific items to award each item to different suppliers?
Answer 4: See answer 1.
Item 1 – Powder Coated Drinkware
Question 5: Is it 40 oz?
Answer 5: Yes, 40 oz
Question 6: Please confirm the logos (you ask for 2) and show just 1
Answer 6: One logo.
Question 7: Please confirm Army logo on the drinkware will be 2 colors (I ask because the shovel shows a 2 color logo, then your image on the shovel is 1 color)
Answer 7: The logo on the drinkware is two color (yellow & white). The logo on the shovel is engraved, no color
Question 8: The logo on the drinkware you show is black…how does it show on a black mug? Do you modify the logo color to print on a black mug…or black logo on black mug?
Answer 8: the logo on the drinkware should be the two color guard logo (yellow & white). The drinkware mug can be military green.
Item 4 – Hoodie Sweatshirt
Question 9: Is the fabric black?
Answer 9: Yes
Item 6‐ Pen
Question 10: Is the pen you want an exact match to your photo?
Answer 10: An exact match is not necessary.
Question 11: Is the pen metal or plastic?
Answer 11: Metal
Item 8 – Shaker bottle
Question 12: Is it plastic?
Answer 12: Yes
Item 9 – Teacher Tote bag sets
Question 13: Do you have a bag size in mind?
Answer 13: 18” inch height, enough size to fit all the items in, also to be used as an insulated lunch bag
Question14: Is the bag a cotton tote or a non‐woven fabric like 80 msg?
Answer 14: 80 MSG should also be used as an insulated lunch bag
Question 15: It is the 2 color National guard logo you showed on the other products?
Answer 15: Yes
Question 16: Do you prefer a soft top (old fashioned mousepad) or the hard top?
Answer 16: Soft
Question 17: And do you have a size in mind for the mouse pad?
Answer 17: Standard size
Question 18: For the tissue box – are you thinking the size that fit in a purse or a full size Kleenex box?
Answer 18: Full size
Question 19: Is the coffee cup white or black?
Answer 19: White
Question 20: Retention Knives – Do you have a particular brand of knife you are looking for? We were having a hard time finding a green handle from our suppliers.
Answer 20: No particular brand, we were looking for military green handle, if not all black rubber handle is fine.
Question 21: Retention Knives: This is very broad, what type of knife? Pen Knife? Swiss Army Knife?
What Size? One Color Imprint or Multi Color Imprint? If Multi Color how many colors?
Answer 21: Pocket Knife, Approximate Size: 6" Military Green frame w/black rubber inlay. 5inch black stainless‐steel blade. Comes with clip on the side. Laser engraving on blade. With our Logo… Boxed. Call to Action Requirements: LOGO Engraved Linear NVARNG logo in center on extended blade.
Question 22: E‐tools (shovel) – Does it have to be Rhino USA brand? Will you accept an alternative?
Answer 22: Its doesn’t have to be Rhino Brand; alternatives are acceptable as long as they meet the specifications.
Question 23: Entrenching Tool: Do they have a specific tool in mind? Would this be like a 4 in 1 Folding Military Shovel? One Color Imprint or Multi Color Imprint? If Multi Color how many colors?
Answer 23: Compact & Portable‐ Full 31 inches long Extended with Adjustable Handle Length‐ Collapsible to 7’ Multifunctional Heavy Duty Carbon Steel Military Style Entrenching Tool Logo on shovel.
One color imprint
Question 24: Hoodies (Various Sizes): Do they want Pull Over or Zip Up? Pull over….Will there be any sizes over X‐Large?
Answer 24: No sizes over X‐Large. Must be pullover.
Question 25: Lanyards: What size Lanyard? 1/2 inch, 3/4 inch, or 1 inch? It states Black and White. Is that a White Lanyard with Black Imprint or Black Lanyard White Imprint? What type of attachment do they want? J‐Hook, Lobster Claw, Key Ring, or Bulldog Clip?
Answer 25: Lobster Claw hook. 1 inch. 50% of the quantities in black/ 50% of the quantities in white.
Imprinted with Nevada national guard on it with the call to action with the mulita colors on it.
Question 26: Pens: What type of Pen, Stick Pen or Click Pen?Click pen What type of writing ink, blue or black? black One Color Imprint or Multi Color Imprint?Multi Color Logo on it If Multi Color how many colors?Black and yellow Logo.
Answer 26: Metal pen black ink, yellow logo, and call to action on it… Black color pen.
Question 27: Pencils: What type of Pencils, No. 2 Stick or Mechanical? No 2 Stick If Mechanical what type of led? One Color Imprint or Multi Color Imprint? If Multi Color how many colors? Pencils all black with the guard Logo on it
Answer 27: Number 2 stick pencils all black with the yellow logo and call to action on it.
Question 28: Shaker Bottles: What Size? It states Black and White. Is that a White Shaker Bottle with Black Imprint or Black Shaker Bottle White Imprint? There is a White Shaker with a Black top and Black Imprint that I have already found. Size 28oz
Answer 28:
Dishwasher safe Half all Black with logo Half all white with logo Total amount 2000 ‐‐‐1000 all black/ 1000 all white. All 2000 with white lid.
Question 29: Packed Teacher Totes: Need More Info. I found this below but it is just the bag, it does not come with the supplies. One Color Imprint or Multi Color Imprint? If Multi Color how many colors?
Answer 29: Kit bag with zipper with artwork design and thermal inside to be a lunch tote ( all black bag) 1 oz hand sanitizer with full color imprint Mousepad –(white) Full color imprint 4pc Chisel Tip Dry Erase Marker pack with 1 color imprint Retractable Key chain with 1 color imprint 2 tissue boxes with full color imprint sleeves Coffee cup with Full color logo 4" W x 6" H Journal with 1 color imprint All Items listed above to be pre put into the Lunch Tote All items in bag, zippered closed. Bag has to be a cooler bag as well
Question 30: T‐Shirts (Various Sizes): Short Sleeve or Long Sleeve? Will there be any sizes over XLarge? If so what sizes will be needed over XLarge? Will the Imprint be front and back and will it be a one color or multi color imprint. If multi color how many colors? Short Sleeve...
Answer 30: No Size over XL.... single color Imprint on front and right sleeve....Color white print short sleeve , shirt color military green
Question 31: Retention Cups ‐ Are these Stainless Steel? Is there a specific ounce requirement?
Answer 31: 40 oz cups, half the order black half the cups white .•Powder coated. * Stainless steel Reusable straw Comfort‐grip handle Car cup holder compatible (base diameter: 3.1 inches) Dishwasher safe, NVARNG logo front
Question 32: Retention Knives ‐ Is there a specific brand of knife that should be included in the response? What is the brand of the knife in the picture?
Answer 32: Size: 6" Military Green (or black) frame w/black rubber inlay. 5inch black stainless‐steel blade. Comes with clip on the side. Laser engraving on blade. With our Logo… Boxed. Call to Action Requirements: LOGO Engraved Linear NVARNG logo in center on extended blade. Not brand specific
Question 33: Shovel ‐ Based on the image this item is Rhino brand. The listing does not list that brand as a requirement, is this the brand that should be used?
Answer 33: Not a brand requirement, substitutes that match specifications acceptable.
Question 34: Hoodies ‐ Is there a specific brand of hoodie that was used in the past, I do not see a brand listed? Is the color black?
Answer 34: No brand. Color Black.
Question 35: Pens ‐ There is no specifications on the pens, is there a pen that was used in the past specifically so we know which style to quote?
Answer 35: No specific pens from the past. Specs‐ all black metal pen, with our call to action on it in yellow
Question 36: Teacher Kit ‐ The specification calls for a kit bag with zipper and thermal inside. Is this to be approximate size as an insulated shopping bag? Also, should the tissue boxes be the square cube?
Answer 36: Yes, anything over 18 inch Kit bag with zipper with artwork design and thermal inside to be a lunch tote (all black bag)
1 oz hand sanitizer with full color imprint
Mousepad –(white) Full color imprint
4pc Chisel Tip Dry Erase Marker pack with 1 color imprint
Retractable Key chain with 1 color imprint
2 tissue boxes with full color imprint sleeves
Coffee cup with Full color logo
4" W x 6" H Journal with 1 color imprint
All Items listed above to be pre put into the Lunch Tote
All items in bad, zippered closed. Bag has to be a cooler bag as well
Question 37: Shirt ‐ This is a front print. The graphic lists a base and white under colors. The images appears to be a single color imprint of white. Can you confirm this is correct? Also, will the sleeve print be only 1 color also? Based on the item number this shirt is made by Next Level Apparel, is this the shirt that should be used when quoted?
Answer 37: Yes, front print and right sleeve print only, one color white. No to that brand, as long as it’s a super soft shirt in army green
Question 38: Where will these be delivered to? Will it need to be palletized?
Answer 38: 4500 w Silverado Ranch Blvd, Las Vegas Nevada 89139 , yes‐ needs to be palletized if FTL or LTL Freight (not necessary for small package carrier shipments).
Question 39: Is there a specific size to adhere to for the tote bag or it just need to be large enough to fit all of the required items inside of it?
Answer 39: 18 inches tall or larger
Question 40: Are the tissue boxes to be a specific size?
Answer 40: No, normal cube size is fine with our logo on the box
Question 41: How many OZ does the teacher bag coffee cup need to be?
Answer 41: 8oz or larger.
Question 42: Specific size for the mousepads?
Answer 42: Standard size ‐ Approximately 9inch square, all black with our color logo on it and call to action on the bottom.
Question 43: Specific specs for keychain size etc.?
Answer 43: 3” x 2” is fine military green with our call to action on it. One color call to action , black is acceptable.
Question 44: Further specs for the style of pen requested plastic/metal grip etc.?
Answer 44: Rubber or metal grip.
Question 45: Does the knife need to be exact specs listed? Specific Brand of knife?
Answer 45: Not specific brand. : 6" Military Green (or black) frame w/black rubber inlay. 5inch black stainless‐steel blade. Comes with clip on the side. Laser engraving on blade.
Question 46: Do shovels need to be Rhino brand?
Answer 46: No.
Question 47: Are the travel mugs to be laser engraved or full color printed. If full color, is the call to action 1 color?
Answer 47: Lazer engraved.
Question 48: Are the knives only laser engraved on the knife blade?
Answer 48: Yes.
Question 49: Will the logo on shovel be only 1 color as is shown in the picture on the shovel?
Answer 49: Yes
Question 50: 2 different logos are used in the RFQ. One has a yellow border and one does not. Which version will be used on the items? It seems like the yellow border version is better suited since some of the items are black already.
Answer 50: Yellow border.
Question 51: Is it acceptable on a black item for the printing to be yellow and white and the item itself that is black will show through for the black color?
Answer 51: Yes.
Question 52: On the lanyards, it specifies that half are white and half are black. Since the logo shows in white and yellow, what color will be printed on the white lanyard. If you printed white on white, it would not be visible?
Answer 52: All back and yellow is acceptable for the white lanyards.
Question 53: For the chisel tip dry erase markers in the teacher kit. Does each marker need to be imprinted or just the packaging of the chisel top markers?
Answer 53: Just the packaging.
END QUESTIONS AND ANSWERS
File details come from the government source that posted it. Updated .