Clarifications_on_PWS.docx
DOCX document 12 KB Posted
- Solicitation number
- W9124V-17-R-0003
About this file
Clarification on PWS
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Dugway_Guide.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers The schedules for where meals are served:
**The unit will be in the field for several days in a remote location that will be difficult for vendor to travel to safely with equipment. For this reason, the unit will be using government owned mermites to pick up food and transfer it to the sight. The contractor will not need to set up at the field location.
June 17: Served at post June 18: Served at post June 19: Served at post June 20: Served at post June 21: Served at post June 22: Breakfast served at post & Dinner unit will pick up and marmite out to field June 23: Unit will pick up and marmite out to field June 24: Unit will pick up and marmite out to field June 25: Unit will pick up and marmite out to field June 26: Served at post June 27: Served at post June 28: Served at post
Where will soldiers eat?
Vendor is responsible for finding a facility or tent with enough tables and seating to accommodate 70 soldiers.
The performance work statement lists the meals to be served buffet style. Will cafeteria style be acceptable?
Yes, the vendor may dish food up for the soldiers and provide a pre made side salad rather than a buffet style serving line and salad bar.
Can contractor bring toy hauler and camp trailer? Will there be facilities for fresh water, grey water, and power.
Please contact Dugway Proving Grounds directly for more information on their rules and regulations regarding power, fresh water, grey water, hand washing, latrines, RV sight, etc. as those prices must be all inclusive of the quote provided and must not be billed separately.
Does there have to be fresh fruit for every meal?
Yes, it is required to have fresh fruit available for all meals.
Can we provide one juice rather than two juices for breakfast?
Two different juices options is preferable but only having orange juice will be acceptable.
Under section 2.2 b of the PWS, I don’t have the means to calculate for caloric values on the meals. Can I leave this out of my quote?
Yes, you may leave caloric values out of your quote however contractor will still be required to submit a sample menu of meals being provided.
File details come from the government source that posted it. Updated .