amendment of solicitation.pdf

PDF 684 KB Posted

Attached to
Aerial Burn Support Services, Fort Stewart, GA
Solicitation number
W9124M23Q0056
Issued by

About this file

This document is an amendment to a solicitation for aerial burn support services for Fort Stewart, Georgia. The amendment provides answers to questions received and clarifies that the minimum guaranteed flight hours is 115 hours per year, not 150 hours as originally stated. It also specifies that the Bell B3 heavy lift helicopter is required and confirms the U.S. Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command as the contracting agency. Pricing terms have been updated on the contract to reflect the 115 flight hour minimum guarantee. The response deadline remains unchanged from the original solicitation.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

This amendment 0001 is to provide answ ers to questions received.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W9124M23Q0056

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

05-Oct-2023

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

12-Oct-2023

CODE

MICC - FORT STEWART

976 WILLIAM H. WILSON AVE SUITE 100

FORT STEWART GA 31314

W9124M 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W9124M23Q0056

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Item 1.6 in the PWS on page 41 states a guarantee of 115 hours, but the pricing pages show a guarantee of 150 hours. Is the guarantee for 150 hours or 115 hours?

Answer: The guaranteed hours are 115 flight hours per year. The changes have been made and are reflecting on Section B, Price Schedule.

Question 2: Is there a requirement that vendors be approved by the DoD with CARB approval?

Answer: A CARB approval is not required, only the FAA certification as stated in the PWS.

Question 3: Pricing worksheet on page 5 shows 150 hours and the PWS paragraph

1.6 indicates 115 hours. Can you please verify which is correct?

Answer: The guaranteed hours are 115 flight hours per year. The changes have been made and are reflecting on Section B, Price Schedule.

Question 4: If the pilots are interagency carded for PSD do they also have to meet the other experience requirements listed in paragraph 1.11 of PWS?

Answer: Yes, they must meet the experience requirements described in Sections 1.11.1 – 1.11.8.

Question 5: Will the government also supply the required antennas for the TDFM- 9100? If not do you require an antenna for all 4 bands listed in 3.2 of the PWS?

Answer: Yes, we will supply the antenna that goes with the TDFM-9100.

Question 6: We contacted the FBO at MidCoast Regional airport and they indicated no hangar space was available. We also contract the number listed in paragraph

1.8.1.1 and they also indicated no space was available. Will the government provide hangar space for the helicopter, if so what is the cost associated?

Answer: Yes, there will be hangar space at MidCoast Regional Airport. The COR been talking with them throughout the summer and has been assured there will be space available.

Question 7: It appears that the solicitation specifies a Bell B3 heavy lift helicopter.

We have access to a smaller aircraft, the AStar 350 B3? Could you kindly confirm if there are acceptable alternatives to the specified aircraft type mentioned in the tender?

Answer: No, the AStar 350B3 would not meet the requirements as stated in Sections 1.8.1.2,

1.8.1.5 and 1.8.1.6, as well as be able to hold the machine as described in Section 3.3.

Question 8: It’s got no form 1449 in the bid documents and I’m just wondering if that was by design.

Answer: The contract will be issued on a SF 1449.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

CLIN 0001

The CLIN extended description has changed from:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 150 hours during peak period

To:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 115 hours during peak period

CLIN 1001

The CLIN extended description has changed from:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 150 hours during peak period.

To:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 115 hours during peak period.

CLIN 2001

The CLIN extended description has changed from:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 150 hours during peak period.

To:

Provide service in accordance with the Performance Work Statement. Minimum guarantee of 115 hours during peak period.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .