Questions and Answers 24R0019 CCP Educational Support Services 6 September 2024.pdf
PDF 209 KB Posted
- Solicitation number
- W9124C-24-R-0019
About this file
This document contains Questions and Answers related to Solicitation Number W9124C-24-R-0019 for Chaplain's Candidate Program Educational Support Services.
The solicitation is a new requirement and is not under any current contract. It is seeking a contractor to provide all personnel, equipment, supplies, facilities, transportation, tools, materials, supervision, and other items and non-personal services necessary to perform Educational Support Services as defined in the Performance Work Statement (PWS) dated 22 August 2024. The government will provide laptops, workspace, and access to required systems, while the contractor is responsible for all other resources needed for personnel. The solicitation has a total of 4 personnel required to work 40 hours per week for 52 weeks per year over a 5-year period. Offerors must complete all required representations and certifications, and past performance will be evaluated through the Contractor Past Performance Assessment Reporting System (CPARS). Formatting instructions include using Arial 10 font.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers Chaplain’s Candidate Program Educational Support Services
Solicitation Number: W9124C-24-R-0019 Dated: 06 September 2024
1. Is there an incumbent on this contract? If so, please provide the incumbent name, current contract number, period of performance, and value of the contract.
Answer: This is a new requirement and is not under any contract.
2. Upon review, Exhibit I, Performance Requirements Summary (PRS), appears absent from the PWS and the Combined Synopsis/ Solicitation from which to draw upon specifics towards building our Quality Control Plan (QCP). Please offer guidance to point us in the right direction.
Answer: Please see PWS Technical Exhibit 1, page 29 that has the Performance Requirements Summary and PWS section 1.5.1 for further detail of the QCP.
3. Will the Government accept the offeror's reference to or acknowledgment of the Systems Awards
Managements Representations and Certifications in response to this section rather than completing the entire Representations and Certifications document again for inclusion in the offeror's proposal response?
Answer: It’s required for offeror(s) to complete all representations and certifications that is listed within the solicitation.
4. Relevant to the LMS: Will the contractor be required to obtain Blackboard licenses for course delivery and content management, or will the Government provide the contractor access?
Answer: No. Blackboard is required but Government will provide access. The contractor should have basic knowledge.
5. Does the government provide classroom projectors and screens, tables and chairs or desks as part of its facility use, and network systems (e.g., SharePoint, TDC System, ATRRS, and MS Teams)?
Answer: Yes, all required equipment and access will be provided by Government.
6. The PWS does not outline basic qualifications for positions in TE D. To properly conduct staffing and pricing analysis will the Government provide basic qualifications.
Answer: Personnel must have either post-graduate academic credentials or professional certification, or both, in the areas of spiritual care, religious support or chaplaincy. Shall be competent in relevant fields of specialization such as marriage and family, counseling, world religions and multi-faith religious support, CPE, ethics, pluralistic ministry, and practical theology. Must be qualified to support or provide Association of Theological Schools (ATS)-accreditable educational materials. Very experienced in systems of ARTTS and other training sites.
7. Section L does not provide information on items such as maximum page limit, font size, font type, margins, etc. Will the Government clarify that there are not any restrictions on Volume formatting?
Answer: Preferred font size is Arial 10.
8. Section L does not outline a volume for Past Performance. However, Section M outlines Past Performance as an evaluation factor. Will Government provide clarification?
Answer: Factor 3---Past Performance in Section M is evaluated by the Government through Past Performance Information Retrieval System (PPIRS), which is now called the Contractor Past Performance Assessment Reporting (CPARS).
9. Would it be acceptable to provide a statement that Certs and Reps are completed and current in
SAM?
Answer: The Government prefers the clauses listed in the Solicitation under Section K be filled out and completed.
10. Sub/Factor 3—Past Performance is listed as an evaluation factor, but Past Performance is not defined in Section L, nor is it listed as a required volume. Please confirm past performance is not required.
Answer: See the answer to question eight (8) above.
11. Are Title or Cover Pages allowed? If so, what information does the Government want included?
Answer: This would be Volume I, General Information as address in Section L of the Solicitation.
12. Technical Exhibit D Historical Workload hours do not match the FTE Count. Will the Government please clarify the hours noted in the historical quantity column?
Answer: We are requesting a total of 4 personnel to work a 40hr week for 52 weeks of the year.
Contract is requested for a total of 5 years. This brings a total of 10,400 hrs per personnel.
13. PWS Part 7 Attachment and Technical Exhibit Listing, Technical Exhibit D, 7.4 Technical Exhibit D— Fort Jackson Contractor Vetting Policy not provided. Please provide.
Answer: Per MICC, Vetting Policy is not needed.
14. Can the Government provide specifications for required tools and materials?
Answer: Government will provide laptops, workspace, and access to required systems.
Room/board and transportation will not be provided.
Are there any mandated brands or models for critical items, or are they contractor-provided within general guidelines?
Answer: No mandates brands or models.
15. Will the contractor need to provide any additional equipment or supplies for the workspace, or is all necessary equipment supplied by the Government?
Answer: All necessary equipment is provided by Government, including laptops, workspace, and office supplies. All other resources needed for personnel will be supplied by Contractor.
16. Are there specific guidelines or frameworks that the Government expects the contractor to follow when developing USA-IRL education and training products?
Answer: TCD or other platforms as needed IAW Army and TRADOC regulations. Please see section 1.4 of the PWS for further details.
17. Can the Government provide projected staffing levels required for peak times, or any considerations for surge capacity staffing that the contractor should be prepared to meet?
Answer: Government requires a total of 4 personnel during and not during peak times.
18. Is there specific format or template for the letter requesting contractor badges, and should prime contractors submit requests on behalf of all subcontractors, or must they submit individually?
Answer: The information is covered in Attachment II, Fort Jackson Vetting Policy.
19. Will the Government provide an expected timeline for badge completion, and is there an escalation process if verification is delayed?
Answer: This is addressed in the Performance Work Statement dated 22 August 2024 on page
7 in paragraph 1.6.3.1 Installation Pass Log.
20. Can the Government provide further clarification on the exact format for the Direct Labor Table?
Answer: Arial 10
Are any variations allowed in the proposed format if additional columns are necessary to reflect team structure?
Answer: Unlimited, see Section L Instructions to Offerors in the Solicitation for additional guidance.
21. Can the Government clarify whether fringe benefits should be presented as a percentage of wage or calculated as a flat amount per hour?
Answer: See Section L Instructions to Offerors in the Solicitation on page 76 under paragraph iii, Completed Direct Labor Table for guidance.
Also, is there a required format to express wage rates for non-exempt employees who may have overtime variations?
Answer: See Section L of the Solicitation for guidance to this question.
File details come from the government source that posted it. Updated .