Questions and answers for Black Butte Janitorial.pdf

PDF 125 KB Posted

Attached to
Black Butte Head Quarters Janitorial Services
Solicitation number
W9123824Q0051
Issued by

About this file

This document contains questions and answers related to a federal contract solicitation for janitorial services at the Black Butte Headquarters building. The solicitation number is W9123824Q0051 and it is being issued by the U.S. Army Corps of Engineers Engineering District Sacramento.

The key details are:

  • The janitorial services are required for a new headquarters building, with biweekly cleanings (approximately 26 times per year).
  • Pricing should be provided as a yearly total.
  • The work hours are between 8:00 a.m. and 4:00 p.m., and the contractor cannot store equipment on-site.
  • This is a new requirement with no previous incumbent or bid history.
  • No specific brands or types of cleaning materials and supplies are required or preferred.
  • The deadline for submitting questions is June 27, 2024 at 11:00 AM.

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment 0001.pdf PDF
Floor Plan Drawings.pdf PDF
W9123824Q0051 Solicitation.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Black Butte Headquarters Bldg. Janitorial

W9123824Q0051

Question (Q)1. What is the quantity of cleanings for the base year and option years?

Answer 1: Per the PWS Paragraph 12.2 “Project headquarters building shall be completed biweekly”, so 26 times a year on average.

Q2. For pricing, should we submit 12 (12 times a year) for the quantity break down that gives a yearly total?

Answer 2: Yes, the pricing shall be the yearly total as it is for quantity of 1 Job in the pricing schedule of the CLINS.

Q3. Is this blueprint of head office a part of that new 20M lodge construction?

Answer 3: No, the floor plans are for the Headquarters building only.

Q4. Curious about height of ceilings that have to be cleaned-10ft or Higher?

Answer 4: One room is 20+ feet high, Just the floor to ceiling windows and the small windows at the top of the large open office room, the rest are standard 10 high rooms.

Q5. Can crew keep equipment in extra storages around the facility?

Answer 5: No there is no extra storage on site for contractor use.

Q6. Will janitorial operations be at nighttime hours or on the grounds during the daytime?

Answer: Per the PWS paragraph 11.2 “Work shall be accomplished between 8:00 a.m. and 4:00 p.m.”

Q7. Who was the previous incumbent?

Answer 7: This is a new building there is no previous incumbent.

Q8. What was the previous bid amount?

Answer 8: This is a new building there is no previous bid amount.

Q9. How many employees were onsite to perform the scope of work?

Answer 9: This is a new building, there is no previous contractor, thus no previous number of people to perform the work.

Q10. Janitorial services are to be provided 2 times per month?

Answer 10: Per the PWS Paragraph 12.2 “Project headquarters building shall be completed biweekly”

Q11. Is the service needed daily, weekly (how many times a week) or monthly?

Answer 11: PWS Paragraph 12.2 “Project headquarters building shall be completed biweekly”

Q12. Are there any specific brands or types of cleaning materials and supplies that are required or preferred for use at the Black Butte Head Quarters?

Answer 12: No

File details come from the government source that posted it. Updated .