W9123820Q0014 RFQ Questions and Answers 5-8-20.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Solicitation number
- W9123820Q0014
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W9123820Q0014 PWS Hensley Lake Fire Hazard Reduction Mowing Svcs.docx | DOCX document | |
| W9123820Q0014 PWS Pricing Schedule.docx | DOCX document | |
| W9123820Q0014 RFQ-Hensley Lake Fire Hazard Reduction Mowing Services (Final).docx | DOCX document | |
| W9123820Q0014 NAVFAC USACE Past Performance Questionaire PPQ_0_Form.doc | DOC document | |
| W9123820Q0014 Synopsis.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ Questions & Answers 8 May 2020 W9123820Q0014 Hensley Lake Fire Hazard Reduction Mowing Services RFQ
1. Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?
Answer: The previous Contract No. W9123818P0046 Hensley Lake Fire Hazard Reduction Mowing Services was initially awarded for a base year plus 4 option years, totaling $392,557.93 for all 5 years. The Government will not be providing the previous contractor’s name or a copy of the previous contract.
2. Is this a new requirement?
Answer: Yes, this will be a new requirement and/or contract.
3. When will there be a site visit and how many site visits will be scheduled?
Answer: Site Visit Date/Time/Location: By Appointment Only. Hensley Lake/Hidden Dam, 25207 Road 407, Raymond, CA 93653-0085, Mainline: 559-673-5151
4. What is the deadline to email Questions/Answers from interested vendors?
Answer: The deadline to email Questions/Answers from interested vendors to Healon.D.Knight@usace.army.mil and cc copy Brian.K.Fritz@usace.army.mil is by Monday, 18 May 2020, 5pm (PST).
5. May we fax or email our proposal and other required RFQ documents? If so, what is the fax number and/or email address? What are the RFQ deadline(s)?
Answer: Please email all proposals and other required solicitation documents regarding W9123820Q0014 Hensley Lake Fire Hazard Reduction Mowing Services Request for Quotation to the following:
U.S. Army Corps of Engineers, Sacramento District, Contracting Division Attn: Ms. Healon Knight, Contract Specialist Email: Healon.D.Knight@usace.army.mil Cc Copy: Brian.K.Fritz@usace.army.mil RFQ Deadline: Friday, 22 May 2020, 5pm (PST).
6. Should the Prime Contractor be at the site visit? Or can the Subcontractor attend the site visit without the Prime Contractor?
Answer: This a question that only the Prime Contractor or Subcontractor whom will be performing the work can answer. In no event shall failure to inspect the site constitute grounds for a claim after contract award.
7. What is the percentage of the work should the Prime Contractor perform if they use a Subcontractor to perform the services required by the contract?
Answer: According to FAR Part 52.219-14 -- Limitations on Subcontracting, the prime contractor must perform at least 50% of the work.
8. Where does the federal government publically announce federal contracting opportunities?
Answer: www.beta.SAM.gov (formerly Federal Business Opportunities) website.
9. Where may I find the Federal Acquisition Regulation Manual or the Defense Federal Acquisition Regulation Manual?
Answer: https://www.acquisition.gov/far (FAR & DFARS) website.
10. Where can I see the scope for this RFQ?
It is within the RFQ under the Performance Work Statement (PWS) Section regarding W9123820Q0014 Hensley Lake/Hidden Dam Fire Hazard Reduction Mowing Services RFQ as located on www.beta.SAM.gov.
11. Are vendors required to be registered with www.sam.gov at the time of contract award?
Answer: Yes. Otherwise, the potential vendor will not be considered or selected for contract award if they are not registered with www.sam.gov that includes having a DUNS and Cage Code. This is how the vendor receives invoice payment for the awarded contract.
File details come from the government source that posted it. Updated .