W91238-15-Q-0053_RFQ_Q As_dated_6-25-15.docx
DOCX document 20 KB Posted
- Attached to
- Success Lake Office Janitorial Services RFQ
- Solicitation number
- W91238-15-Q-0053
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| A01.16-W91238-15-Q-0053_Synopsis.docx | DOCX document | |
| A07.6-W91238-15-Q-0053_RFQ-Success_Lake_Office_Janitorial_Services.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ Questions & Answers:
W91238-15-Q-0053 Success Lake Office Janitorial Services RFQ
1. What is the current contract number, the incumbent contractor’s name and contract amount?
Answer: W91238-15-Q-0053 RFQ, the previous contract (W91238-13-C-0007) Success Lake Office Janitorial was initially awarded for a base year plus for 4 option years, totaling $177,420.00 for all 5 years. We are not allowed to provide the current contractor’s name for the previous contract.
2. Are all 3 RFQs (i.e. W91238-15-Q-0053/W91238-15-Q-0054/W91238-15-Q-0055) new requirements and/or contracts?
Answer: Yes, they will be new requirements and/or contracts.
3. When will there be a site visit and how many site visits will be scheduled?
Answer: There will be only one official site visit. However, Contractors can call to request an alternate time for a site visit pending the staff's availability. Site Visit details are located under the "Addendum to Instructions to the Offerors" section of the RFQ: Site Visit Date & Time: Thursday, 6/25/15 at 10am (PDT), Location: Success Lake, 29330 Highway 190, P.O. Box 1072, Porterville, CA 93258 and Mainline: 559-784-0215.
4. Were any of the current contracts previously joint with the janitorial contracts pertaining to W91238-15-Q-0053/W91238-15-Q-0054/W91238-15-Q-0055? If not, may you provide the incumbent contractor for that contract along with the previous bid price?
Answer: No, these were all individual contracts and not joint contracts. We are not allowed to provide the incumbent contractor’s name. See answer in the above Question #1.
5. For W91238-15-Q-0053 RFQ, will consumables be provided by the Government? If not, what is the occupancy of the four buildings?
Answer: Consumables will not be supplied by the Gov't. There are up to 17 employees occupying the buildings.
6. May we fax or email our proposal and other required RFQ documents? If so, what is the fax number and/or email address? What are the RFQ deadline(s)?
Answer: Please email all proposals and other required solicitation documents to the following Contracting POC and by the RFQ deadline(s):
US Army Corps of Engineers, Sacramento District, Contracting Division Attn: Ms. Healon Knight, Contract Specialist 1325 J St., Sacramento, CA 95814 Email: Healon.D.Knight@usace.army.mil
W91238-15-Q-0053 Success Lake Office Janitorial Services RFQ, Deadline: 06 July 2015, 12pm (PDT)
7. Can a Prime Contractor use subcontractors for a project? Is there a minimum requirement for the prime’s percentage of participation in the actual work?
Answer: If the Prime Contractor is awarded the contract and subcontracts the work out, the Prime Contractor must perform at least 50% of the work, while the subcontractor performs the remaining 50% of the work.
8. What is the deadline to submit questions/inquiries regarding the solicitation?
Answer: Tuesday, 30 June 2015 at 5pm (PST). There will be no more inquires or questions answered after this date.
File details come from the government source that posted it. Updated .