QUESTION_ _ANSWER_FY16_BUNGE_DOCK_STONE_SUPPLY.pdf
PDF 81 KB Posted
- Solicitation number
- W911XK-16-T-0018
About this file
FY16 BUNGE DOCK STONE SUPPLY Question Answer
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Question_ _Answer_3-16-2016.pdf | ||
| Question_ _Answer.pdf | ||
| FY16_Bunge_Stone_Dock_Amendment_0001.pdf | ||
| Solicitation_W911XK-16-T-0018.pdf | ||
| Drawing_Bunge_Dock.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FY16 BUNGE DOCK STONE SUPPLY
Question & Answer
1. Question ‐ On page 5 of 52, under Item No 0007 Option for Armor Stone 3 – (option 3), the size for Armor Stone 3 is not included under section 3.2., would you please clarify
1a. Answer ‐ Page 5 of 52 ‐ Under Item No 0007 Option for Armor Stone 3 – (option 3), typo should read (Option 3‐Armor Stone 2), there is no Armor Stone 3.
2. Question ‐ Can I assume that the other options are for the same sizes as listed for Items 0001‐0004?
2a. Answer ‐ Options 1‐5 of page 5 (Quantity are Correct).
3. Question – Option calling for 1500 tons of Armor Stone 3, but do not see that as a base bid item.
3a. Answer – Armor Stone 3 – (option 3) 1500 tons is a typo should read Option 3‐Armor Stone 2, there is no Armor Stone 3.
4. Question ‐ Armor 1 is 1‐6 tonners, Armor 2 is 8‐12 tonners, Core Stone is 10‐200 pounders, and Ballast Stone is 3" Stone). Is this a misprint or error?
4a. Answer ‐ No this is correct.
5. Question ‐ Not sure if I can come up with all/many/any of the 8‐12 tonners (Armor 2). Will this eliminate me from the bid if I leave this section blank?
5a. Answer – When you do not submit a price associated with the bid schedule, the proposal would be incomplete.
6. Question ‐ the document reads that the material is to be delivered 60 days from the award date.
6a. Answer ‐ Delivery of stone covered by the optional items shall be completed within 60 calendar days of award of the options
7. Question ‐ Not clear on whether or not a Bid Bond is required because this is a request for a quote and not a sealed bid. Is a 20% Bid Bond required as outlined in section 52.228‐1 on page 41 of 52?
7a. Answer – Yes is required ‐ Although, Request for Quote; The Contracting Officer has determined that it is the best interest of the Government to require performance bond for this type of contract.
Whenever, bonds are require we would have to include FAR Clause 52.228‐1.
File details come from the government source that posted it. Updated .