QA Responses - W911S7-22-B-0006 final.pdf
PDF 98 KB Posted
- Attached to
- Roofing IDIQ Requirements, Fort Leonard Wood, MO
- Solicitation number
- W911S7-22-B-0006
About this file
This document contains questions and answers related to a roofing indefinite-delivery, indefinite-quantity (IDIQ) contract solicitation for Fort Leonard Wood, Missouri. The solicitation seeks a contractor to provide roofing services, including removing and replacing roofing systems, raising and reinstalling mechanical equipment, and reinstalling lightning protection. Task orders will have response times of 10 days and will include equipment and material costs. Bonding requirements have been removed at the contract level but will be required on task orders over $150,000. The government will perform asbestos testing and no abatement work is included in task orders.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
DEPARTMENT OF THE ARMY
U.S. ARMY MISSION AND INSTALLATION CONTRACTING COMMAND
INSTALLATION CONTRACTING OFFICE – FORT LEONARD WOOD
8112 NEBRASKA AVE, BLDG 11400
FORT LEONARD WOOD, MO 65473-8944
CCMI-CEU-LW 23 August 2022
SUBJECT: Questions and Answers, Roofing IDIQ, Solicitation W911S7-22-B-0006
1. QUESTION: Does the Safety Office provide a safety plan?
ANSWER: The contractor is responsible for outlining and submitting their safety plan to the KO and COR for post safety review.
2. QUESTION: Is there a mandatory pre-bid?
ANSWER: No
3. QUESTION: Are equipment costs included?
ANSWER: Yes
4. QUESTION: What are the bond requirements?
ANSWER: See Amendment 0001. The requirement for bid bonds and payment/performance bonds at the contract level has been removed. However, payment and performance bonds shall be submitted for each task order over $150,000. Alternate payment protections are required for task orders over $35,000, but less than $150,000.
See FAR 52.228-15. Bonds must be submitted to MICC within 10 days after each awarded task order. See Section H of the solicitation.
5. QUESTION: Will material prices affected by escalation be taken into consideration?
ANSWER: All price adjustments requested by the contractor will follow DFARS Clause 252.243-7002, Requests for Equitable Adjustment.
6. QUESTION: What is the typical response time for a task order?
ANSWER: Within 10 days of issuance, a task order must be accepted and signed.
Temporary repairs will be performed by our Base Maintenance Contractor.
7. QUESTION: It was understood that the mechanical equipment (air handlers, exhaust fans, make up air units) are not a separate bid item. Is that correct?
ANSWER: Correct. There is no additional payment for raising and reinstalling mechanical equipment.
CCMI-CEU-LW
Subject: Questions and Answers, Roofing IDIQ, Solicitation W911S7-22-B-0006
8. QUESTION: Is the lightning protection to be removed and reinstalled at project completion?
ANSWER: Yes, our Base Maintenance Contractor will OHM test once it is reinstalled.
9. QUESTION: It was understood that gas lines are considered to be incidentally raised and resecured as required without a separate bid item. Is that correct?
ANSWER: Correct.
10. QUESTION: SF1442 states that an offer guarantee is required and RFP Section 52.228- 1(c) states the Bid Bond is to be "(20%) of the bid price or $3,000,000, whichever is less". Can you confirm 20% bid bond is to be based on the total Base Year Evaluated Price from the Task List pricing sheet?
ANSWER: See Amendment 0001. The requirement for bid bonds has been removed.
11. QUESTION: Is it possible to submit the proposal electronically via an online portal or via eMail?
ANSWER: See section L of the solicitation. Bids shall be submitted in a sealed envelope via mail or hand-carried to the MICC office.
12. QUESTION: Are equipment costs to be included in each of the line items?
ANSWER: Yes
13. QUESTION: If material prices escalate significantly is there a way to recoup these unforeseen increases after award?
ANSWER: All price adjustments requested by the contractor will follow DFARS Clause 252.243-7002, Requests for Equitable Adjustment.
14. QUESTION: What is the typical response time required for task orders?
ANSWER: See answer to 6 above.
15. QUESTION: If a task order requires bonding, is that cost added to the total price or is it to be included in the line items?
ANSWER: See question 4 on bonding requirements. Reimbursement for Bond premiums will follow FAR 52.232-5(g).
CCMI-CEU-LW
Subject: Questions and Answers, Roofing IDIQ, Solicitation W911S7-22-B-0006
16. QUESTION: How are job safety plans and product submittals handled?
ANSWER: They are required to be prepared and submitted on an ENG Form 4025 for review and approval. If there are multiple options for a product, the one that is being submitted must be clearly marked (highlighted or circled) on the transmittal.
17. QUESTION: Attachment 2 - Section 01 11 00 #7 states, "The Contractor shall be responsible for obtaining permits for each worksite." Since this is Federal installation local municipality permits are not typically required. Can we receive clarification on what types of permits are anticipated for these task orders; we understand hot work permits and other permits issued by MICC may be applicable but do not typically require an application fee.
ANSWER: The local permits are the only requirement and are at no charge such as hot work, confined space, and dig permits.
18. QUESTION: Attachment 2 - Section 01 11 00 #9.2 requires asbestos testing. It is the contractor's requirement to perform the testing and subsequent abatement, and if so, can there be additional line items added for this work scope?
ANSWER: The government will perform the testing and no subsequent abatement will be addressed on any task order.
The point of contact for this memorandum is Candi Caquelin, Contract Specialist, via email at candi.l.caquelin.civ@army.mil or via telephone at (573) 596-3218.
Digitally signed by
CAQUELIN.CANDI.LYNNE.12657746
YNNE.1265774616 16
Date: 2022.08.22 13:18:29 -05'00'
CANDI L. CAQUELIN
Contract Specialist
CAQUELIN.CANDI.L
mailto:candi.l.caquelin.civ@army.mil
File details come from the government source that posted it. Updated .