A22-_12_AUG_19_Response_to_Vendor_Questions_Re.pdf

PDF 79 KB Posted

Attached to
Monitoring System Upgrade CP Casey
Solicitation number
W90VN8-19-T-0016
Issued by

About this file

Responses to Vendor Questions 12 AUG 19

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Response to Questions Re: Solicitation #: W90VN819T0016, Monitoring System Upgrade CP Casey

Question 1: Does the 8 monitor of 55 inch include the TV function?

Answer 1: Yes, computer monitors with TV function.

Question 2: Are the HDMI Cables, quantity and length stated on the <Item List> the total quantity for this work? It seems that this work needs different quantities than the item list.

Answer 2: Yes

Question 3: Where is the location, PS: Public Safety, is it the physical security’s office, both BLDG 2533 and 2607 ?

Answer 3: PS is physical Security Office 2607 and MP Station 2533

Question 4: It states on the solicitation, scope, 1.5, as ‘Install 12 LPR at designated ACP in Area 1.’ Does the location ACP refers to the gates? Is there a location map?

Answer 4: Yes it refers to the gates, you will get a map when selected

Question 5: Does the ‘work station’ equals to the whole server equipment?

Answer 5: Yes

Question 6: Is the quantity of the Rack on the solicitation, <Item List>,fixed for this work?

Answer 6: Yes

Question 7: Is there an opportunity for another site visit?

Answer 7: Yes. Wednesday, 14 August 2019 at 9 AM (0900) KST at CP Casey, Gate #1. See Site Visit Details in Solicitation for further information.

Question 8: Do you have a detail floor plan for this work?

Answer 8: After the site visit

File details come from the government source that posted it.