21Q0109 Amendment P00002 Released.pdf
PDF 213 KB Posted
- Attached to
- ISO Audit Registrar and ISO 45001 Gap Analysis
- Solicitation number
- W9098S21Q0109
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
THE PURPOSE OF THIS AMENDMENT IS TO CLARIFY QUESTIONS THAT WERE ASKED DURING THE SOLICITATION PHASE AND UPDATE PERFORMANCE WORK STATEMENT (PWS). EXTEND THE CLOSING DATE TO SEPTEMEBR 15, 2021, WITH A RESPONSE TIME OF 3:30 PM
CST.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W9098S21Q0109
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
17-Aug-2021
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
U0002
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
08-Sep-2021
CODE
ROCK ISLAND ARSENAL (ACC-RI)
3055 RODMAN AVENUE
ROCK ISLAND IL 61299-8000
W9098S 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W9098S21Q0109
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
AMEMNDMENT NARRATIVE
1. THE PURPOSE OF THIS AMENDMENT IS TO CLARIFY QUESTIONS THAT WERE ASKED DURING
THE SOLICITATION PHASE AND UPDATE THE PERFORMANCE WORK STATEMENT (PWS). EXTEND
THE CLOSING DATE TO SEPTEMEBR 15, 2021, WITH A RESPONSE TIME OF 3:30 PM CST.
2. THE FOLLOWING QUESTIONS WERE ASKED DURING THE SOLICITATION PHASE OF THE ISO 9001
AND 45001 AUDIT REGISTRAR, FOR RIA-JMTC ISO CERTIFICATION REQUIREMENT.
Question 1. Using the International Accreditation Forum (IAF) Mandatory Document (MD) 5 (pages 29-33), indicate the risk category assigned to the customer’s facility by the current Certification Body.
Answer: Risk category is medium.
Question 2. Provide current ISO 9001 and ISO 45001 certification.
Answer: The USG confirms JMTC-RIA has been assessed and found to be in compliance with the following Quality Standard: ISO 9001:2015. The Quality Management System is applicable to: Develop, Manufacture and Deliver Readiness Solutions through Conventional and Advanced Manufacturing processes for the U.S. Army and Department of Defense Systems Globally. The Certification period is from November 14, 2019 to November 15, 2022. This certification is subject to the company maintaining its system to the required standard, and applicable exceptions. ISO 45001 is not available as certification to this standard is a new requirement.
Question 3. Indicate which ISO 9001 requirements, if any, have been determined not applicable to the organization’s
QMS.
Answer: None
Question 4. State whether the organization has the previous 3 years of audit reports in its possession (yes or no).
Answer: Yes
Question 5. State whether the organization has the previous 3 years of corrective actions issued by the current CB (yes or no).
Answer: Yes
Question 6. State whether the organization has been issued any nonconformance classified as MAJOR in the previous 3 years (yes or no). If yes, indicate how many.
Answer: No
Question 7. When was the organization first certified to each standard?
Answer: 2005 for ISO 9001. ISO 45001 is a new requirement.
W9098S21Q0109
Question 8. Have there been any lapses in any of the certification since initial certification?
Answer: No
Question 9. Does the organization possess all prior certificates evidencing certification to each standard? (yes or no)
Answer: Yes
Question 10. Indicate whether the multiple management systems are integrated or separate (i.e. is there a single Management Review for all standards or are they separate, is there a single internal audit program covering all standards or are they separate internal audit programs).
Answer: Separate
Question 11. Section C1.4 of the PWS references a pre-assessment which is not conducted if the organization is already certified to both ISO 9001 and ISO 45001.
Answer: Only certified ISO 9001. ISO 45001 will need assessment
Question 12. Section C1.6-audit duration is only governed by IAF MD 5 document.
Answer: PWS has been updated.
Question 13. Section C1.2-ISO 17021 requires a surveillance audit once per calendar year. No lapse in certification would occur if audits are conducted once per calendar year. A recertification audit occurs 60 days prior to expiration of a certificate. This section should be modified.
Answer: PWS has been updated.
Question 14. Section E1.3 should be removed. It is not possible to predict the impact of ISO 9001:2022 and what changes, if any, it will include. Therefore, the impact to the technical and price proposals cannot be determined.
Answer: PWS has been updated.
3. ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS OF SOLICITATION W9098S21Q0109 REMAINS UNCHANGED.
The following have been deleted:
SOLICITATION NARRATIVE
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .