W81K00-23-Q-0027-0002.pdf
PDF 151 KB Posted
- Attached to
- Cardiothoracic Surgical Services Team
- Solicitation number
- W81K00-23-Q-0027-0002
- Issued by
-
Department of the Army Medical Command
About this file
This amendment to solicitation W81K00-23-Q-0027-0002 provides responses to questions regarding the requirement for a Cardiothoracic Surgical Services Team. The amendment clarifies that the team must be available 24 hours a day, 7 days a week, 365 days a year at William Beaumont Army Medical Center in Fort Bliss, Texas to perform up to 45 scheduled surgical procedures annually and provide emergency on-call coverage. The incumbent contractor is El Paso Southwestern Cardio Vascular Associates, PA. Questions regarding duties such as post-operative follow-ups, on-call schedules, and locations for clinical work versus surgical work were answered to explain team responsibilities in detail.
View the file
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011876957
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to respond to questions.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 15-Mar-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W81K0023Q0027
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
09-Mar-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
15-Mar-2023
CODE
W40M USA HLTH CONTRACTING ACT
REGIONAL HEALTH CONTRACT OFF CENTRAL
2539 GARDEN AVENUE
FT SAM HOUSTON TX 78234-0000
W81K00 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W81K0023Q0027
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
AMENDMENT 0002 Q&AS
Question 1. I understand this is Firm Fixed price, but can department provide some matrix in the terms of hours each FTE worked to provide that 45 scheduled surgery mark?
Answer 1. It is estimated that each individual surgery will take approximately six hours, plus two hours of pre-operative care and two hours of post-operative care.
Question 2. Is there any incumbent contractor? If yes, can you please share more information about that.
Answer 2. Yes, El Paso Southwestern Cardio Vascular Associates, PA.
Question 3. What is current fill rate?
Answer 3: This procurement is for services, not full-time equivalents to provide up to a maximum of 45 scheduled surgeries and on-call services, as required, based on patient needs.
Question 4. Do we need to provide full time heart Surgeon? The reason I am asking because this is personal service contract and to get full time heart Surgeon for $400,000 / year Or at $208.33/hr is extremely challenging. If full time heart Surgeon needed, does government intend to change this labor category to non-personal service?
Answer 4: The Heart Surgeon will need to perform up to 45 scheduled surgical procedures and be available on an emergency basis, 24 hours/7 days per week/365 days per year, should any patient beneficiary require open heart surgery. There is no provision for additional “bonus” or “overtime” pay for after hours or weekend procedures performed.
Question 5. In section 1.12.3 - Contract provider may expect to be in an on-call status away from the MTF approximately 14 days during the calendar year, exclusive of the weekend call coverage stated in 4.2.4. Commonly this call coverage will commence at 07:00 a.m. and continue for a 24-hour period. On-call shifts are included in the monthly rate.
Answer 5. Yes, on-call services are covered in the monthly rate.
Question 6. Is each of the 6 labor categories required to be on-call 14 days/year not including weekends?
Answer 6. The on-call schedule is calculated as follows:
24 hrs per day for 365 days = 8760 hours 45 surgeries (each surgery takes approximately 10 hours) = 450 surgery hours 8,760 on-call hours minus 450 surgery hours = 8,310 possible on-call hours for each of the six (6) team members..
Question 7. Will they need to cover two weekends/month as per 1.12.4?
W81K0023Q0027
Answer 7. The team is on-call 24 hours/7 days per week/365 days per yea
Question 8. What is the place of performance for this team?
Answer 8. William Beaumont Army Medical Center, Ft Bliss TX.
Question 9. Would they stay in clinic, or, in the hospital while they are not doing surgeries?
Answer 9. No, the team would only be in the operating room, ICU or cardiac cath lab.
Question 10. Do they have dedicated office in the hospital?
Answer 10. No
Question 11. Where does the physician see post op follow up cases?
Answer 11. William Beaumont Army Medical Center, Intensive Care Unit and Cardiology Clinic.
Question 12. Is that in the clinic?
Answer 12. William Beaumont Army Medical Center, Intensive Care Unit and Cardiology Clinic.
Question 13. If yes, what’s the divide between clinic work and hospital/surgical work?
Answer 13. None
Question 14. What are dedicated hours everyday when cardio thoracic team will be available in-person?
Answer 14. See response to Question 6.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .