W56ZTN-18-R-0009_Amendment_U00001_Propane_Q&A__1.PDF
PDF 407 KB Posted
- Attached to
- Propane Deliveries
- Solicitation number
- W56ZTN-18-R-0009
About this file
This amendment is Question and Answer #1. The POP for questions is extended through 11:00 AM Eastern Time (ET) 2 August 2018. All other information for this solicitation remains the same. All Amendments must be signed and submitted with proposals on or before the required date and time. The POC for this Amendment is Russell W. Estep, (443) 861-4792 or russell.w.estep.civ@mail.mil. No questions will be addressed via telephone.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
Question & Answ er #1.
See block #14 Continuation for all questions and answ ers.
The Q&A Period is extended through 11:00 AM Eastern Time (ET) 2 August 2018.
All Amendments must be signed and submitted w ith proposals on or before the required date and time.
The POC for this Amendment is Russell W. Estep, (443) 861-4792 or russell.w .estep.civ@mail.mil.
No questions w ill be addressed via telephone.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 31-Jul-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W56ZTN18R0009
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
23-Jul-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
31-Jul-2018
CODE
ACC-APG - GARRISON DIVISION (W56ZTN)
ACC-APG GARRISON DIVISION
6001 COMBAT DRIVE
ABERDEEN PROVING GROUND MD 21005
W56ZTN 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W56ZTN18R0009
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE (SF 30)
The following have been added by full text:
QUESTION & ANSWER #1
This amendment is Question and Answer #1. The POP for questions is extended through 11:00 AM Eastern Time (ET) 2 August 2018.
All other information for this solicitation remains the same.
All Amendments must be signed and submitted with proposals on or before the required date and time.
The POC for this Amendment is Russell W. Estep, (443) 861-4792 or russell.w.estep.civ@mail.mil.
No questions will be addressed via telephone.
Question #1 - Approximately how many and what size propane tanks would we need to provide?
Answer #1 – The Technical Exhibit is attached and notes the number of tanks and other specifications.
Question #2 - Are you able to provide the markup that the previous winning contractor bid?
Answer #2 - The previous contractor’s markup is considered confidential to the contractor and shall not be disclosed by the Government.
Question #3 – What is your provision for “SITE VISIT & INSPECTION” on/before the bid due date?
Answer #3 – The Directorate of Public Works (DPW) has no plans for a site visit for this requirement.
Question #4 - Can you please publish your “Storage Tank Listing” with associated Bldg.
Capacity and fill patterns?
Answer #4 – This Solicitation Amendment publishes the storage tank listing as Technical Exhibit A. Building numbers shall be stated at the time of award to the winning bidder.
Capacities are stated on Technical Exhibit A. There is no Government published route. The Government requires the contractor to determine the fill pattern route in a manner that is the most effective to maintain the requirement as solicited.
Question #5 - Out of the “121 Various Sized tanks” how many does the Govt. Own?
Answer #5 - Technical Exhibit A determines which tanks are the Governments and which are not.
Question #6 - IAW RFQ “PWS” page 11/35 WHERE IS THIS “Government tanks are denoted with an * in the Technical Exhibit.?”
Answer #6 - Technical Exhibit A is published in this amendment.
Question #7 - What is a DOD “Unique Identification or Recognized Unique Identification Equivalent?”
Answer #7 – All propane tanks and or cylinders are required to be labeled / marked as specified by the;
29 Code of Federal Regulations (CFR) 1926.153, https://www.law.cornell.edu/cfr/text/29/1926.153
Occupational Safety and Health Administration (OSHA), https://www.osha.gov/pls/oshaweb/owadisp.show_document?p_id=9756&p_table=STA
NDARDS
The American Society of Mechanical Engineers (ASME) and the Department of Transportation (DOT) at all times.
Question #8 - Who is the current Contractor and/or Incumbent?
Answer #8 – The previous contract# is W56ZTN-15-D-0005 and the details can be found at www.usaspending.gov
Question #9 - Are they a Small or Large Business?
Answer #9 - The previous contract# is W56ZTN-15-D-0005 and the details can be found at www.usaspending.gov
Question #10 - Could you share the current pricing data/info?
Answer #10 - The previous data / information is considered confidential to the contractor and shall not be disclosed by the Government.
Question #11 - Can you publish the LP Gas usage history per month, and annum? Can you provide monthly historical consumption data for the past two years? If monthly data is not available, can you provide consumption data on a seasonal basis?
Answer #11 – No, the Government will not publish a usage history. Product consumed determines purchases and are in constant flux. There are a number of factors that determine the per month and annum usage of propane and effect the usage; weather, end user requirement(s), equipment piece counts, type of equipment, personnel count, building count, etc.
Question #12 – Will the Q&A be extended?
Answer #12 – Yes the Q&A is extended for 48 hours ending at 11:00 Eastern Time on 2 August 2018.
Question #13 - Would you be able to change the TX pricing to the Butane Propane News - Enterprise - Stephens City, VA (weekly price change)?
Answer #13 - No, the Government will not change the solicitation.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.