About this file

Distribution A. Q A Log.

View the file

Other files

File Type Posted
buyamericancertificate.docx DOCX document
11-1-4201.pdf PDF
11-1-2794revC.pdf PDF
11-1-4201S002.pdf PDF
TDP9154.pdf PDF
11-1-2793revM.pdf PDF
11-1-4201S003.pdf PDF
TDP2367.pdf PDF
11-1-2794revC.pdf PDF
11-1-4201.pdf PDF
11-1-4201S002.pdf PDF
11-1-2794revC.pdf PDF
11-1-4201S003.pdf PDF
11-1-4201S002.pdf PDF
11-1-4201S003.pdf PDF
11-1-2793revM.pdf PDF
11-1-4201.pdf PDF
TDP2369.pdf PDF
11-1-2794revC.pdf PDF
Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question Number

Document Document Reference Question/Comments Answer/Response Date Received Date Posted

1 Solicitation N/A Will supply from an international company be acceptable under the solicitation?

Supply from an international country is acceptable if that country is considered a “qualifying country” as listed in DFARS clause 252.225‐7001(a), and the contractor certifies in its offer that it will deliver a qualifying country end product. For those offerors choosing to place offers using qualified country parts, the attached certification clause 252.225‐7000 shall be completed and submitted at time of offer.

18‐Jun‐15 23‐Jun‐15

Type V Side Rails

W56HZV‐14‐R‐0279

Question and Answer Log

File details come from the government source that posted it. Updated .