W50S7T-23-Q-A012_Questions and Answers dated 2Aug24.pdf

PDF 86 KB Posted

Attached to
Equipment Storage
Solicitation number
W50S7T24A0012
Issued by

About this file

This document is a set of Questions and Answers related to Solicitation # W50S7T-24-Q-A012 for the procurement of equipment storage. The solicitation is a combined synopsis/solicitation for commercial products, with an associated NAICS code of 337215 and a small business size standard of 500 employees.

The solicitation is seeking high-density mobile equipment storage, including all transportation, installation, demolition, supervision, equipment, and disposal costs. The required delivery date is 31 December 2024. The procurement is a total small business set-aside, and the evaluation will be based on Lowest Price Technically Acceptable (LPTA) criteria, considering technical performance, pricing, and past performance. All questions regarding the solicitation must be submitted by 22 August 2024, and quotes are due by 03 September 2024.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Contractor Questions through 02 Aug 2024 FY24 Equipment Storage

Solicitation # W50S7T-24-Q-A012

QUESTION 1: How many storages are you looking to get for this project? Is there a layout of the room/s for the installation as well as the removal/ demolition of the old storage?

Answer: Please see the Attachment 2 – Current Equipment Storage.

QUESTION 2: How many storage and what type are the current ones?

Answer: 80 units. See Attachment 1 and 2.

QUESTION 3: Can you provide a specification for the storage? Like dimensions and designs??

Answer: Please see Attachment 2 – Current Equipment Storage.

QUESTION 4: Is there a storage/staging area for the parts of the storage prior to assembly?

Answer: No. Pre-assembly will have to occur either within the room or in the hallway if able to get the item within the room through the doorway.

QUESTION 5: At what floor are the room/s at? If above ground, is there a service elevator to help carry them?

Answer: Ground level with one curb and set of double doors to go through. There is no service elevator or loading dock at this building. There is a loading dock on base that the contractor can unload from the semi, but the contractor will need a truck with a liftgate to take to the on-site location.

QUESTION 6: Do we have to include demolition, installation, storage, or any other equipment needed to complete the project in our quote?

ANSWER: Yes.

QUESTION 7: The current equipment storage unit is electrical. Do we have to disconnect the electricity to the unit with a certified electrician?

ANSWER: No. The contractor will notify the Government that the electrical is ready to be disconnected. The base electrician will be contacted to disconnect the electrical and provide a safe endpoint for work to continue. The contractor will only be responsible to notify the Government 1-2

Contractor Questions through 02 Aug 2024 FY24 Equipment Storage

Solicitation # W50S7T-24-Q-A012 days in advance of when the electrician may be needed. Any delays in contacting the government will be the responsibility of the contractor.

QUESTION 8: Is there another source to access the synopsis and project details? Sam.gov doesn't have any attachments at this time.

ANSWER: The requested documents are now posted on www.sam.gov.

QUESTION 9: We noticed the above mentioned solicitation posted to Sam but no other documents have been posted. Will you be providing us with a layout or room dimensions?

ANSWER: The requested documents are now posted on www.sam.gov.

QUESTION 10:

ANSWER:

[END OF QUESTIONS AND ANSWERS]

http://www.sam.gov/ http://www.sam.gov/

File details come from the government source that posted it. Updated .