W50S7T-23-Q-0004_Questions and Answers dated 20Jun23 Final.pdf
PDF 109 KB Posted
- Solicitation number
- W50S7T23Q0004
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment 2 - FY23 Furniture.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Contractor Questions through 14 June 2023 FY23 Office Furniture
Solicitation # W50S7T-23-Q-0004
QUESTION 1: Will you accept Trade Agreements Act (TAA) compliance only?
Answer: No
QUESTION 2: Can the questions be due Friday, June 16th?
Answer: No, however we can extend the date to Wednesday, June 14th?
QUESTION 3: Can the bid be due June 28th or 29th to give you time to answer questions?
Answer: No, however, since June 19th is a Federal holiday, the Government will move the bid due date from Jun 22nd to June 27th.
QUESTION 4: Do you have pictures or part numbers for each item?
Answer: No. There will not be any pictures or part numbers provided by the Government. The
Government has provided a site visit date where contractors can come to the installation and get their own measurements. Each contractor should be able to take pictures and measurements of all of the rooms that need new furniture on those dates.
QUESTION 5: Will the Government be providing precise size dimensions for the office furniture.
Answer: No. Unfortunately, the Government is not going to be held responsible for improper sizing requirements. This is why we are holding a 2-day site visit so that contractors have the opportunity to arrive on site to take their own measurements.
QUESTION 6: For CLIN 3-BLDG 528, RM 6, there is an L-shaped desk along wall. Do you require panels to separate – if so standing privacy 66” tall or seated privacy 54” tall? Please also confirm that no overhead hutches are required for these workstations?
ANSWER: Separate, seated privacy 54” tall. No overhead hutches required.
QUESTION 7: For CLIN 5-BLDG 628, RM 84, can you confirm that we are replacing loveseat and lounge chairs with coffee bar / kitchenette in hallway?
ANSWER: Yes
Contractor Questions through 14 June 2023 FY23 Office Furniture
Solicitation # W50S7T-23-Q-0004
QUESTION 8: For CLIN 7-BLDG 628, RM 2, Removed loveseat and lounge chairs.
QUESTION 8 (a): Do the desks in the tall panels need hutches? ANSWER: No
QUESTION 8 (b): Existing furniture – 1 had a hutch and the other did not. Wardrobes – 1 each in the tall-paneled offices and 1 in the private office? ANSWER: Yes
QUESTION 8 (c): Credenza – What is a credenza? ANSWER: Piece of furniture in the picture.
QUESTION 8 (d): 1 each in the tall-paneled offices and 1 in the private office? ANSWER: Yes
QUESTION 9: For CLIN 16-BLDG 730, RM MEZZ, is it the priority to fit 10 people in the space with no room for table – if so, table will be removed if it will not fit?
ANSWER: Yes, the priority is to get 10 workstations up there, we can remove the table.
QUESTION 10: For CLIN 26-BLDG 628, RM 81A, is a laminate case good for coffee bar (approx. 68 x
24 x 36H)? Is the height acceptable?
ANSWER: Yes
QUESTION 11: Can you please provide some additional information as the attachment does not state the dimensions?
ANSWER: No. A site visit was held in which contractors would have been able to get those dimensions. The Government will not be providing dimensions for the required furniture.
[END OF QUESTIONS AND ANSWERS]
File details come from the government source that posted it. Updated .