Brand Name or Equal Questions and Answers 01.pdf

PDF 61 KB Posted

Attached to
Brand Name or Equal to "Empire"
Solicitation number
W25G1V22Q0161
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Request for Proposal W25G1V-22-Q-0161 Project Title: Brand name or Equal, Blast Cabinet

Attachment 01 - Questions and Answers Version 1

Date: September 28, 2022

This Question and Answer document is incorporated into the solicitation and any resultant contract.

Question #1: Who is responsible for connecting the 120V 1PH power supply to the unit?

Answer #1: The vendor

Question #2: How far away is the above supply?

Answer #2: Within five feet

Question #3: Who is responsible for connecting the 10" dust hose to the central dust collection system?

Answer #3: The vendor

Question #4: How far away is the above supply?

Answer #4: Approximately 15 feet straight up

Question #5: Who is responsible for connecting the 1" pneumatic airline to the unit?

Answer #5: The vendor

Question #6: How far away is the above supply?

Answer #6: Within five feet

Question #7: How far away is the nearest parking lot for unloading the units to the first entry point of the building they will be installed in?

Answer #7: Approximately 100 feet, Also doors and aisles are wide and high enough for access to the installation site.

Question #8: Will there be an indoor or outdoor staging area available for our use while unloading and moving equipment?

Answer #8: It is outdoors.

Question #9: What floor of the building will the units be installed in?

Answer #9: First floor.

Question #10: What is the composition AND thickness of the floor the units will be directly installed on? Will we need to drill and supply a ground rod as well as anchor the units?

Answer #10: N/A. There is a grounding wire coming up from the floor servicing the machines that the Government is removing that will be reused. Machines will not be required to be anchored, only leveled.

Question #11: Will there be a prior floor study done before holes are drilled into the floor to rule out underground piping, gas, electrical, etc or a guarantee of such not being there?

Answer #11: N/A. No drilling required.

Question #12: Measurements and weight limits of all doorways, ramps, elevators, etc.

the equipment will have to pass through in order to move it to its final install location Answer #12: Overhead doors are approximately 12 feet by 12 feet. The Government has had many of the same machines installed in the same manner is past several years without issue.

File details come from the government source that posted it. Updated .