W15QKN 24-R-5033 Questions and Answers.pdf
PDF 308 KB Posted
- Attached to
- Custodial Services - Newark, DE (DE007)
- Solicitation number
- W15QKN-24-R-5033
About this file
This document contains Questions and Answers related to Solicitation W15QKN-24-R-5033 for Custodial Services in Newark, DE. Key details from the Questions and Answers include:
The total square footage of spaces needing to be cleaned is 57,397 square feet. The contractor is required to provide onsite representation during normal duty hours and is responsible for supplying consumables like paper towels, toilet tissue, and soap to fill provided dispensers. The contractor must clean LVT and rubberized flooring 2 times per year using a Zamboni machine, but is not required to wax or strip these floors. The previous incumbent, Crown Based Services, was awarded $47,000 for a one-year base period and one option year, but the location was different than the current requirement. The solicitation period of performance is anticipated to begin on May 28, 2024.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W15QKN 24-R-5033 Questions From Industry
1. Do you have the previous incumbent and how much they were awarded for?
Answer: Crown Based Services: Awarded for $47,000.00.
Please note that this was only for one Base Year and one Option Year within Building 2 in the Newark USARC at 801 Ogletown Road, Newark, DE 19711 so the location is different than the ones being serviced in W15QKN 24-R-5033.
2. How would you like me to submit the proposal?
Answer: Please refer to section 11 of the Instructions to offerors within Solicitation
W15QKN 24-R-5033.
3. What is the total SQ FT of space needing to be cleaned?
Answer: The total SQ FT of spaces needing to be cleaned is 57,397 square feet.
4. We have one question for building number 801 Ogletown has all new flooring. None of the hard surfaces require waxing. The contract states buffing and waxing and stripping and waxing. Should we price it out for scrubbing 2 x per year?
Answer: The LVT and Rubberized flooring should be cleaned 2x per year with a Zamboni machine.
5. Can you ask what is the building occupancy on a daily basis? We need this since we are to include consumables. ie. Paper Towels, Soap, tissue
Answer: This information cannot be provided at this time.
6. Contract states - Contractor furnished restroom supplies shall include, but are not limited to, paper towels, toilet tissue, and soap. That is very vague since we are the ones who need to budget this. Can we get clarification on this?
Answer: Contractor shall fill each of the provided dispensers (paper towel, toilet paper and soap) with the appropriate material for said dispenser so that it will last until the next weeks service. If a dispenser is not present, supplies are still required to be provided. Account should also be made for trash bags, feminine hygiene disposable bags and disposable paper toilet seat covers, and any other required supplies.
7. I also don't see anything regarding consumables for break areas. Are we responsible for paper towels and soap in these areas?
Answer: No, these areas are not indicated within the PWS.
8. Does this mean we need a cleaner and a supervisor on site at all times while cleaning?
1.5.6.2 CONTRACTOR REPRESENTATIVE. The contractor shall provide an onsite contractor representative who shall be physically present during normal duty hours to conduct overall management coordination and furnish liaison with the government. The contractor representative shall be the point of contact with the government and shall have authority to act or make decisions for the contractor on all matters pertaining to this contract.
Answer: The contractor shall provide a POC that can fulfill the stated requirements.
File details come from the government source that posted it. Updated .