W15QKN-15-R-0093_Questions_and_Answers.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
Technical Support Services
Solicitation number
W15QKN-15-R-0093
Issued by

About this file

Questions from Offerors with Answers uploaded 9/3/2015

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_3_W15QKN-15-_R-0093_(00000003).pdf PDF
Q A_2_for_IT_Services.docx DOCX document
W15QKN-15-R-0093_Attachments.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. Section L.5.2, paragraph 1, states “The Technical Resources proposed for this effort must have the qualifications as outlined in the Labor Categories Definition found in Section B of this solicitation.”

Issue: Section B describes the tasks to be performed but does not provide qualification requirements.”

Answer: The qualifications for each labor category are defined in Section B3.

2. Section L.5.2, paragraph 1, states “The Offeror shall provide resumes to include education, specialized training and related job experience in relation to the labor category descriptions and requirements for proposed personnel to be assigned to work on the resulting contract.”

Question: Are offerors required to submit one resume for each labor category or resumes for each level within each labor category? For example, there are three (3) levels for Database Administrator – Senior, Journeyman and Junior. Is the requirement to submit three resumes, one for each of these levels, or one representative resume for the labor category “Database Administrator”?

Answer: It is up to the offeror as to how many resume’s to include. We encourage each offeror to include the resumes needed to adequately show that you are capable to meet the requirements.

3. Are resumes included in the 25-page limit for Volume 1, Sub-factor 1?

Answer: The page limits listed do not include resumes. Please limit resumes to 2 pages max per resume submitted.

4. Section L.6.2. (5) indicates “For all contracts identified in Section 1, Past Performance Questionnaires must be completed and submitted.”

Question: Will the government provide these questionnaires?

Answer: Yes, the government will provide these questionnaires upon email request.

5. Reference Solicitation Attachment 0004, PWS for Task Order 0001, paragraph 4.1.1, provides suggested labor categories and the corresponding estimate of full-time or part-time support.

Skill Levels Suggested Expected LOE

Database Administrator, Senior 1 Full-Time

Database Administrator, Journeyman 2 Full-Time

System/Network Administrator, Senior 1 Full-Time

Software Administrator, Senior 1 Part-Time

Software Administrator, Journeyman 1 Full-Time

Software Administrator, Junior _________

Question: Can the government provide 1) and estimate for the Software Administrator Junior level; and 2) labor hour estimates for the Software Administrator, Senior (part-time)?

Answer: 1) Task 001 is now amended to remove the junior software administrator and replace with a journeyman software administrator.

2) The labor estimate for the software administrator senior level is roughly 100 hours per month.

6. Reference is made to paragraph 4.6.3 which begins on page 12 of 64 of the solicitation. This section is entitled “Technical Support Services Skill Mix Requirements”.

Question: Is this chart illustrated and portrayed correctly in the Solicitation?

Answer: Yes, the chart is portrayed accurately. The chart is shown solely to give an idea of what skills may be necessary to perform anticipated tasks.

Question: Is the 1800 hour man year considered to be the standard work year for purposes of this solicitation, and applied to the resulting subsequent task Order Performance Based Statements of work?

Answer: The 1800 hour man year was used to develop an approximate number of hours for calculating costs of the contract. Subsequent task orders may differ but it will be defined in the relevant Performance Work Statements.

Question: Please provide additional information as to the purpose of this section in light of the fact that the Government intends to award Fixed Price Services Task Orders as a result of this solicitation.

Answer: The section entitled “Technical Support Services Skill Mix Requirements” is an approximation and should be used only to help assist in the cost analysis.

File details come from the government source that posted it. Updated .