Tenth_Questions_and_Answers_KEEP_15_November.pdf

PDF 60 KB Posted

Attached to
PREFABRICATED AND PORTABLE BUILDINGS Federal contract opportunity
Solicitation number
W15QKN12R0070
Issued by
Department of the Army Materiel Command Contracting Command Picatinny Arsenal

About this file

Tenth Questions and Answers KEEP 15 November 2012

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to PREFABRICATED AND PORTABLE BUILDINGS, newest first.
File Type Posted
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0006.pdf PDF
9th_Q A_08_Nov_2012.pdf PDF
2004_MEW_S-1_General_Specification_4th_Ed.pdf PDF
Amendment_0005.pdf PDF
Seventh_Questions_for_KEEP_(2)_(4).pdf PDF
eighth_questions_and_answers_.pdf PDF
Performance_Risk_Assessment_Questionnaire_Deadline_Extension.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0004.pdf PDF
KEEP_Performance_Work_Statement_(PWS)_Oct_25.pdf PDF
Sixth_Questions_and_Answers_for_KEEP_25_Oct_2012.pdf PDF
Fifth_Questions_and_Answers_KEEP_Oct_25.pdf PDF
Fourth_Questions_and_Answers_for_KEEP_23_Oct_2012.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0003.pdf PDF
Third_Questions_and_Answers_for_KEEP_16_Oct_2012.pdf PDF
Second_Questions_and_Answers_for_KEEP_16_Oct_2012.pdf PDF
KEEPDeliveryOrder0001PWS.pdf PDF
Questions_and_Answers_for_KEEP_15_Oct_2012.pdf PDF
Performance_Risk_Assessment_Questionnaire.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0002.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0001.pdf PDF
Attachment0002NotionalSketch.pptx PPTX presentation
Attachment0004GeneralOrderNumber1B(GO-1B).pdf PDF
KEEPPerformanceWorkStatement(PWS).pdf PDF
ExhibitAStartWork.pdf PDF
ExhibitDShelterSpecs.pdf PDF
ExhibitCShelterGuide.pdf PDF
ExhibitBMonthlyStatus.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070.pdf PDF
Attachment0003BSB-NSupporttoKEEPMemorandum.pdf PDF
Show all 29

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Tenth Questions and Answers for KEEP 15 November 2012

1. IBC requires 4" pickets on the guardrail and handrails, is this required for a field shelter?

Answer: Yes. That is the maximum spacing.

2. Also, please confirm that the hand rail height would be 42", per IBC.

Answer: Handrail height is between 34-38 inches. See EM 385-1-1 referenced in the PWS and IBC for handrail and guardrail height specifications.

3. Will temporary power and water be available to us during the installation of the shelters at

Camp Buehring?

Answer: Yes, power and water will be available.

4. Due to the devastation caused by Hurricane Sandy, will you consider extending the response date for solicitation number W15QKN-12-R-0070 for KEEP / Tactical Energy Efficient Shelters

Answer: Yes amendment 0005 extends solicitation to 26 November 2012, 12:00 Noon

5. Solicitation Page 4 talks about electronic e-mail submission less than 15 MB file size. Is your intent to send e-mails of separate volumes to you along with hard copies OR is your intent to submit CDs for separate volumes along with hard copies sent to you via FedEx?

Answer: See solicitation page 64, Section Instructions, Conditions, and Notices to Offerors, Proposal Submission.

6. TO #1 does not have a price schedule. Should we just list the price for TO #1 separately along with Schedule B in Vol II Price Proposal?

Answer: No. Pricing for the TO#1 will be taken from the basic contract based on pricing proposed by the offeror.

7. The question is the base bid for 120 (2) story shelters which consists of (240) stacked 20x32 shelters?

Answer: No. Task order one is for 120 two story shelters. The IDIQ base contract allows for purchase of up to 240 two story shelters.

In the pricing matrix when stating the term “two story shelters” the meaning is that each two story shelter consists of (2) single 20x32 shelters stacked.

8. Correct?

Answer: Design solution is up to the vendor as long as PWS requirements are met.

File details come from the government source that posted it. Updated .