Questions_and_Answers_for_KEEP_15_Oct_2012.pdf

PDF 141 KB Posted

Attached to
PREFABRICATED AND PORTABLE BUILDINGS Federal contract opportunity
Solicitation number
W15QKN12R0070
Issued by
Department of the Army Materiel Command Contracting Command Picatinny Arsenal

About this file

Questions and Answers for KEEP - October 15

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to PREFABRICATED AND PORTABLE BUILDINGS, newest first.
File Type Posted
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0006.pdf PDF
Tenth_Questions_and_Answers_KEEP_15_November.pdf PDF
9th_Q A_08_Nov_2012.pdf PDF
2004_MEW_S-1_General_Specification_4th_Ed.pdf PDF
Amendment_0005.pdf PDF
Seventh_Questions_for_KEEP_(2)_(4).pdf PDF
eighth_questions_and_answers_.pdf PDF
Performance_Risk_Assessment_Questionnaire_Deadline_Extension.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0004.pdf PDF
KEEP_Performance_Work_Statement_(PWS)_Oct_25.pdf PDF
Sixth_Questions_and_Answers_for_KEEP_25_Oct_2012.pdf PDF
Fifth_Questions_and_Answers_KEEP_Oct_25.pdf PDF
Fourth_Questions_and_Answers_for_KEEP_23_Oct_2012.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0003.pdf PDF
Third_Questions_and_Answers_for_KEEP_16_Oct_2012.pdf PDF
Second_Questions_and_Answers_for_KEEP_16_Oct_2012.pdf PDF
KEEPDeliveryOrder0001PWS.pdf PDF
Performance_Risk_Assessment_Questionnaire.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0002.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070 _Amendment_0001.pdf PDF
Attachment0002NotionalSketch.pptx PPTX presentation
Attachment0004GeneralOrderNumber1B(GO-1B).pdf PDF
KEEPPerformanceWorkStatement(PWS).pdf PDF
ExhibitAStartWork.pdf PDF
ExhibitDShelterSpecs.pdf PDF
ExhibitCShelterGuide.pdf PDF
ExhibitBMonthlyStatus.pdf PDF
W15QKN-12-R-0070.pdf PDF
Attachment0003BSB-NSupporttoKEEPMemorandum.pdf PDF
Show all 29

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

First Questions and Answers for KEEP 15 Oct 2012

1. Would like to clarify and confirm if the place of performance of the above project is in

KUWAIT itself.

Answer: Yes.

2. 1) List of Items, Schedule of Requirements, Scope of Work, Terms of Reference, Bill of

Materials required.

Answer: The requested information can be found at the following website:

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d83

92e0e1c70def&tab=core&_cview=1

3. Soft Copy of the Tender Document through email.

Answer: No. However, information pertaining to this requirements can be found at the following website:

4. Names of countries that will be eligible to participate in this tender.

Answer: In accordance with FAR 25.701 any person, organization, or country listed at the Office of Foreign Assets Control (OFAC) List of Specially Designated

Nationals and Blocked persons at http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac/sdn, are strictly prohibited.

5. Information about the Tendering Procedure and Guidelines

Answer: The requested information can be found at the following website:

6. Estimated Budget for this Purchase

Answer: This information can be found on Page 6 of the solicitation. The solicitation posting can be found at the following address:

7. Any Extension of Bidding Deadline?

Answer: No. It is the interested party’s responsibility to monitor the solicited for all updates and changes up to and including the closing date.

8. Any Addendum or Pre Bid meeting Minutes?

Answer: Any and all addendums for this solicitation will be posted to this site.

Interested parties are reminded to acknowledge all addendums and include a minimum of the cover page of each addendum with their formal proposal.

9. Can a Non US company bid on this requirement?

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac/sdn https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=b9d9ede5681bfc0d2d8392e0e1c70def&tab=core&_cview=1

Answer: No, this requirement is a 100% Small Business Set-Aside, therefore only a

US owned small business may be the prime contractor for this effort. However, there are no prohibitions on a foreign company partnering with a US owned small business as a subcontractor.

10. Can a Non US Company bid using US products?

Answer: No.

11. What percentage of the products are required to be US products, or is it possible to propose products that are not US?

Answer: All products, material and electrical installation shall be in accordance with manufacturer’s recommendations and latest revision of the codes, standards, manuals and specifications as listed in Section 2.0 “Applicable Documents” of the

Performance Work Statement.

File details come from the government source that posted it. Updated .