View the file

Other files

File Type Posted
36C25923Q0291 0001.docx DOCX document
RFQ Amendment 36C25923Q0291 0001.docx DOCX document
DOL WD 2015-5405 Rev 19 Laramie County - Cheyenne WY.pdf PDF
RFQ 36C25923Q0291.docx DOCX document
DOL WD 2015-5421 Rev 24 Larimer County - Fort Collins Loveland CO.pdf PDF
36C25923Q0291.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Vendor Questions

1) Who is the incumbent?

Answer: There is currently no incumbent this is a new requirement. Also, the previous incumbent information is not relevant for this solicitation.

2) What was the previous/current contract# for this requirement?

Answer: Currently there is no active shredding service contract. The previous shredding service contract is not relevant since this is a new requirement.

3) Why are you not billing by weight?

Answer: Based on the market research, the onsite shredding services the standard practice in the area is based on charging per pick up and container.

4) What is the budget for this requirement?

Answer: The VA does not disclose the funding/budgeted amount for the requirement since this is a simplified acquisition under FAR 13. Therefore, we highly recommend for vendors to provide their best offer that they believe is competitive.

5) Why is this solicitation open for only 7 days?

Answer: 7-days is more than enough time for a company to provide a competitive quote as long as they are not sub-contracting 50% or more of the work out and adding their pass-through cost to the VA.

6) Would you consider offsite shredding services?

Answer: No, please review section B.2 SOW paragraph D.

7) Do I need to fill out and sign the Business Associate Agreement (BAA) in Section D. of the RFQ?

Answer: No, that will be done for the awarded contractor. The BAA is in place to ensure the offeror is aware of the requirement if they are awarded the contract.

8) Why and how are you going to enforce the Limitations of Sub-Contracting?

Answer: As a responsible steward of tax payer funds, the CO has to exercise the right of the limitations of sub-contracting under FAR 52.219-14 and the CO will use any other pertinent VAAR, VHA Policies, and FAR to ensure that Limitations of Sub-Contracting for set-asides are met.

File details come from the government source that posted it. Updated .