Pre_proposal_conference_questions_and_answers.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Attached to
- Residential Make Readies
- Solicitation number
- SUG50015R0007
- Issued by
-
Department of State US Embassy Kampala
About this file
Q A from the Pre-proposal conference.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| House_Make_Ready_Solicitation_-_Final-_3-20-2015_.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Pre proposal conference questions and answers
| 1. | Question: Will the plumbing works include drainage? | |||
| Answer: No. Drainages will be flushed. | ||||
| 2. | Question: Who will provide the paint? | |||
| Answer: Paint will be provided by the U.S Embassy. | ||||
| 3. | Question: In case a residence has low pressure how should a contractor | handle the situation? | ||
| Answer: Residences have water pumps to cater for the low pressure. | ||||
| 4. | Question: Is Fumigation part of the scope of work? | |||
| Answer: No. Fumigation is not part of the scope of works. | ||||
| 5. | Question: Is burglar proofing part of the scope of work? | |||
| Answer: No. burglar proofing is not part of the scope of works. | ||||
| 6. | Question: Can a contractor work 24/7 in case awarded a contract? | |||
| Answer: No. The Contractor cannot take residence at the property. The | operating hours will be communicated by the Contracting Officer's | Representative who will obtain relevant approvals. | ||
| 7. | Question: Can a contractor bid on only one component of the requested | requirements? | ||
| Answer: The contractor should bid on all requirements otherwise the bid is | considered incomplete. | |||
| 8 | Question: Are the Staff quarters part of the house make ready? | |||
| Answer: This will be handled on a case by case basis. | ||||
| 9. | Question: In case during execution of work a contractor damages other | property, how would such a situation be addressed? | ||
| Answer: The contractor will be held responsible for this in case it is due to | negligence. Exceptions to this only apply if this is beyond the contractor's | control. | ||
| 10. | Question: Is the contractor responsible for cleaning electrical fixtures? | |||
| Answer: Yes. The contractor is responsible for cleaning electrical fixtures. | ||||
| 11. | Question: Can a contractor work without a task order? | |||
| Answer: A contractor should only work if they are issued a task order. | In an emergency the Contracting Officer will send an email to approve | commencement of work. | ||
| 12. | Question: Whose responsibility is it to fix the mosquito nets? | |||
| Answer: The mosquito nets and frames will be supplied by the U.S Embassy | but they will be fixed by the contractor. | |||
| 13. | Question: Once a contractor is awarded a contract, how do they go about | security clearance? | ||
| Answer: Initial clearance could take longer but a contractor should send a | list of all workers and vehicles that will access the residence within a | minimum of 24 hours. Other guidance on this is in the solicitation | document. | |
| 14. | Question: Can one contractor be awarded several task orders to work | simultaneously? | ||
| Answer: Yes. A contractor can be awarded several contracts | simultaneously. |
File details come from the government source that posted it. Updated .