QA_for_SPMYM119Q0052.pdf
PDF 110 KB Posted
- Attached to
- WOMEN/MEN'S POLO SHIRTS
- Solicitation number
- SPMYM119Q0052
About this file
Questions and Answers.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SPMYM1-19-Q0052_AMEND_01.pdf | ||
| ATTTACHMENT_2_POLO_COLOR_BREAKOUT.pdf | ||
| SPYMY119Q0052.pdf | ||
| ATTACHEMENT_2-LOGO_NNSY.jpg | JPG image | |
| ATTACHMENT_1-_POLO_COLOR_BREAKOUT.pdf | ||
| SPYMY119Q0052.pdf | ||
| ATTACHEMENT_2-LOGO_NNSY.jpg | JPG image |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ Solicitation SPMYM119Q0052
Questions & Answers Response
Question #1: Do the polo shirts need to be made in the USA?
Answer #1: The Polo shirts must be procured in accordance with the Buy American Act (BAA).
Question #2: Will the logo digitized file be available or will we have to digitize it?
Answer #2: Digitized logo can be provided, if requested via email.
Question #3: Are the Polo’s to be stitched on the left chest if so what size will the logo be stitched?
Answer #3: Please see Page 16 of the solicitation for requirement.
Question #4: Does the Berry Amendment apply to this solicitation?
Answer #4: In accordance with the Berry Amendment Exceptions; the Berry Amendment does not apply as this acquisition is under the Simplified Acquisition Threshold (SAT). The Buy
American Act (BAA) does still apply to this acquisition.
Question #5: Is there a requested delivery date or should delivery be thirty-day delivery from contract?
Answer #5: A 90-day turnaround is required.
Question #6: Should Polo’s be made in the USA with manufacturer spec sheet?
Answer #6: Please refer to Question #1.
Question #7: When providing samples, do you want the logo to appear on the samples?
Answer #7: No; logos are not required on the samples.
Question #8: To clarify, the sample should be one Men’s and one Women’s Polo sent by June 12, 2019?
Answer #8: Correct.
Question #9: Are there any other salient characteristics other than “Polo Shirts”?
Answer #9: Please see solicitation for requirement.
Question #10: Are you just after the cheapest Polo Shirt possible?
Answer #10: Please see Evaluation Factors of the solicitation for requirement.
File details come from the government source that posted it.