CSC-18718_Security_Enhancements,_FY18-_Questions_and_Answers.pdf

PDF 28 KB Posted

Attached to
Y1--Construction of Other Non-Building F
Solicitation number
SP470218R0512
Issued by

About this file

Solicitation SP470218R0512 is hereby amended to extend the solicitation closing date to 04 May 2018 at 1:00 PM EST. Questions received for industry and interested parties and responses thereto are provided

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_01-SP4702-18-R-0512-SF30-16b1.pdf PDF
SP4702-18-R-0512.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation SP4702-18-R-0512

Questions and Answers

Project CSC-18718 Security Enhancements

1. Who is the manufactory of the Fence?

Answer: Unknown. Records are not available at this time.

2. What is the work hours for each part of the project?

Answers: Roof Extension—Week day’s business hours, 0730 hr-1600 hr.;

Gate Replacements- Week day’s business hours, 0730 hr-1600 hr.;

Screen Walls- Week day’s business hours, 0730 hr-1600 hr.

K12- High Security Fence & Gate- Week day’s business hours, 0730 hr-1600 hr.;

Pavement Markings- On Evening & Weekend only.

3. Will the gate be closed while being extended at the truck inspection area?

Answer: No. Truck will use one of the Norther POV lanes just outside of the project work area.

4. Will the gate arms need to be moved at the truck inspection area?

Answer: Yes.

5. Is there an electrical scope on the project? If so, will a permit be needed and will there be drawings?

Answer: No.

6. Is the contractor responsible for moving security cameras?

Answer: No. Government will remove & reinstall after roof extension is complete.

7. Will the gates at the East Access need to be moved in order for the building to be expanded 15’. If so, how far and who will handle the security and electronic controls?

Answer: Yes. Approximately 5’-0” from the center line of the newly installed canopy end columns.

Government will handle the security and electronic control.

8. Do you have the as built drawings for the North Access drive canopy?

Answer: No.

9. Do you have the specification and as built drawings for the K12 security fence? The drawings show chain link fence but we know we have to match the existing black ornamental fence.

Answer: NO.

Contractor shall remove only 6 ‘-0” wide K12 fence to install new 6’-0” wide K12 rated gate. Gate should match with k12 fence. Gate shall be fabricated in accordance with DOD or DOS Certified 12 Rated Passive Barrier System.

File details come from the government source that posted it.