C6 - Amendment 0005 SF30 SP330025Q0024.pdf
PDF 394 KB Posted
- Solicitation number
- SP330025Q0024
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Distribution
About this file
This document is an amendment to a solicitation (SP330025Q0024) for the procurement of two refrigerated trailers for the Defense Logistics Agency (DLA) Distribution Norfolk, VA (DDNV).
The key details are:
- The solicitation originally requested refrigerated containers, but the amendment specifies a preference for refrigerated trailers of 48-foot length and 8-foot minimum width.
- The trailers must have swing doors and be fully electric to tie into the building power source.
- Pricing should include fuel delivery.
- The trailers will be used to store medical supplies and must integrate with the existing Sensaphone 400 remote monitoring system.
- The deadline for quotes has been extended to 11/27/2024 at 1:00PM EST.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attach 1-Schedule of Services Amend 0005.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| C6 - Amendment 0004 SF30 SP330025Q0024.pdf | ||
| C6 - Amendment 0003 SF30 SP330025Q0024.pdf | ||
| C6 - Amendment 0002 SF30 SP330025Q0024.pdf | ||
| C6 - Amendment 0001 SF30 SP330025Q0024.pdf | ||
| Attach 1-Schedule of Services.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| C6 - Combined Syn Sol 25Q0024 Refrigerated Trailers.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION
NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.
IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
DLA Distribution Acquisition Operations (J7) 5430 Mifflin Ave., Suite 3102A New Cumberland, PA 17070-5008 POC: Brian Keckler, 717-770-8418, brian.keckler@dla.mil
Question and Answer:
1. The schedule of service lists refrigerated containers and the solicitation lists trailers. Can you specify if you have a preference between these two types of cold storage units.
Answer: Refrigerated containers in conjunction with a drop trailer or a refrigerated trailer are acceptable.
Updated Answer: Refrigerated trailers are preferred.
2. Can you specify which size refrigerated container or trailer is required? Example of sizes: Container (10’ | 20’ | 40’ long x 8’ wide) or refrigerated trailer (36', 48', 53')
Answer: Refrigerated container – 40-foot length by 8 foot minimum. Refrigerated trailer – 48-foot length by 8 foot minimum
3. Does the GPS monitoring system need to integrate with any existing systems at DDNV? Specifically, I would like to know if the GPS data needs to sync with a particular software or infrastructure already in use at DDNV, and if so, could you provide the names or specifications of these systems?
Answer: The current system being used is Sensaphone 400 Remote Monitoring System.
https://sensaphone.com/products/sensaphone-400-and-800-monitoring-systems/
4. Do you require swing doors or roll-up doors?
Answer: Swing doors
5. Should the equipment be hybrid or fully electric?
Answer: Fully electric to tie into building power source.
6. Should the price include fuel delivery into the all-in bid?
Answer: Yes
7. Would you need the trailer to be relocated at any time throughout the term?
Answer: No
8. Is this a new contract?
Answer: Yes
9. Would there be any authorized personal at the delivery site to let the driver know his preferred drop off location?
Answer: Yes
10. Is it possible to provide an estimated start date?
Answer: December 5, 2024
11. Can you provide information on what will be stored in the units?
Answer: medical supplies
12. Our vendor has their own proprietary remote monitoring system, would this be acceptable or there must be an integration with the current Sensaphone system?
Answer: An integration with the current Sensaphone system is the only acceptable option.
13. The temp range of -36 degrees as an option. Is this a hard requirement? The reason why i ask is because i cannot find anything where the temp can be set that low. -20 is usually the lowest.
https://sensaphone.com/products/sensaphone-400-and-800-monitoring-systems/
Answer: -20 will suffice.
14. Does the facility where this is going have 3 phase power and 240 or 480 volts?
Answer: The building has 3-phase 277/480 volt power.
15. Are food products only going in the trailer?
Answer: No.
| Amendment 0001 SF30 SP330020R5005.pdf |
| SF-30 SP3300-20-R-5005 Amendment 0001.pdf |
Amendment Page 2.pdf
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: 0005 |
| Code[0]: SP3300 |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: |
| Description[0]: The deadline for quotes is hereby extended to 11/27/2024 at 1:00PM EST. |
See continuation page.
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: |
| IssuedBy[0]: |
| NameandAddress[0]: |
| AdministeredBy[0]: |
| ContractIDCode[0]: |
| ReqNumber[0]: |
| AmendmentNo[1]: SP3300-25-Q-0024 |
| ModificationNo[0]: |
| ProjectNo[0]: |
| Page[0]: 1 |
| Pages[0]: 2 |
| EffectiveDate[0]: |
| Dated9B[0]: 11/12/2024 |
| Dated10B[0]: |
| CheckBox9[0]: 1 |
| CheckBox10[0]: Off |
| CheckBox11[0]: 1 |
| CheckBox13A[0]: Off |
| CheckBox13B[0]: Off |
| CheckBox13C[0]: Off |
| CheckBox13D[0]: Off |
| IsNot[0]: 1 |
| Is[0]: Off |
| Extended[0]: 1 |
| NotExtended[0]: Off |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: |
| Copies[0]: |
| CopiesReturned[0]: |
File details come from the government source that posted it. Updated .