SP330017B0001_AMENDMENT_0001.pdf
PDF 237 KB Posted
- Attached to
- Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
- Solicitation number
- SP330017B0001
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Distribution
About this file
AMENDMENT 0001- ANSWERS TO VENDOR QUESTIONS
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 11)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
SP3300-17-B-0001
Amendment 0001
1. The purpose of Amendment 0001 is to answer vendor’s questions.
Question 1. The plans for this site show double containment fuel lines running underground from the tanks to the generators, do you want this or just threaded pipe above ground like it is now?
Answer 1. Threaded pipes above ground like it is now.
Question 2. The drawing also has the word pump on the fuel tank, the generator should not need a pump from the fuel tank they are able to pull directly from the tank. Did you want some type of pump?
Answer 2. No pump required.
Question 3. Drawing show leak detector on the tank is there supposed to be any leak detection alarm on the tanks and double containment if needed?
Answer 3. No leak detection alarm.
Question 4. New generators do not have restricted lube oil filter alarms like your remote panel light calls for, can this be left out?
Answer 4. New generators should have, at the minimum, all the alarms that the existing generator has.
Question 5. What and if needed where do we get the forms in in section K to fill out for the bid?
Answer 5. Please access the WWW.SAM.GOV website to complete all Representations and
Certifications.
Question 6. Typically on a smaller unit less than 1 Megawatts capacity can meet the temperature rise requirements however winding/bearing RTD’s and differential protection is not an available, pl clarify specifications?
Answer 6. New generator should meet all requirements as specified.
Question 7. This project involve removal and installation of fuel tanks, which require county permit to deal with hazardous material. Per State of California codes only company having HAZ license issued by CSLB can remove and install fuel tanks in California. Is this a project requirement for the company to work on this project?
Answer 7. No such requirement. However, contractor needs to follow protocol to remove and dispose fuel tanks and generators as mentioned in SOW.
SP3300-17-B-0001
Amendment 0001
Question 8. For seismic anchoring of the new gensets, what are the thicknesses of the B44 and
B45 Generator pads? How are the structural concrete pads constructed - rebar size, distance on center, etc?
Answer 8. See drawing E9. Generator foundations details. Generator DPFP shown in 350
KW and generator DPE is 150KW.
Question 9. Please provide average building loads for buildings attached to B44 and B45 generators, respectively, for sizing temporary power requirements.
Answer 9. Temporary generator needs to be of same size as existing generators.
Question 10. Please provide make, model, and size of ATS attached to the B45 generator.
Answer 10. EATON, 480V 3PH 4W 260A, Type 67C5040005, CA # ATC3C2X30260XSU, Serial # 20120605F010021
Question 11. Please confirm that no permits are required with installation of the above ground storage tanks.
Answer 11. No permits required. Contractor needs to follow protocol to remove and dispose fuel tanks and generators as mentioned in SOW.
Question 12. Will this contract require the use of QCS for project administration?
Answer 12. QCS is not required but the contractor will still need to provide daily report hard copies and follow the quality control specification.
2. All other terms and conditions remain unchanged.
END OF AMENDMENT 0001
| SP330017B0001 A0001 PAGE 1 |
| Amend 0001 SP330016B0016 for FBO |
| SP3300-15-R-5004 0003 page 1 |
Amend 0001 Page 2
| IDCode: |
| Page: 1 |
| Pages: 3 |
| Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO. |
| AmendNo: 0001 |
| ReqNo: |
| ProjNo: |
| IssCode: SP3300 |
| IssuedBy: DLA Distribution |
Acquisition Operations, J-7 Mifflin Avenue, Bldg 430 New Cumberland, PA 17070
| AdmCode: MPGADM |
| AdminBy: POC: Mogen Gilson |
717-770-4757 (P)
MOGEN.GILSON@DLA.MIL
| ContName: |
| ContStrt: |
| ContCnty: |
| ContSt: |
| ContZIP: |
| Code: |
| FacCode: |
| SolChgYs: Yes |
| SolChgNo: Off |
| SolAmdNo: SP3300-17-B-0001 |
| AmendDate: 04/07/17 |
| ModNo: |
| ModDate: |
| NoCopies: 1 |
| Amended: Yes |
| OffrExt: Off |
| OffrNoEx: No |
| ChgeOrd: Off |
| ChgeOrder: |
| Modify: Off |
| SuppAgre: Off |
| SuppAuth: |
| ModOthr: Off |
| OthrSpec: |
| NoReq: Off |
| Require: Off |
| Copies: |
| Descript: |
SEE CONTINUATION PAGE(S)
| SignName: |
| SignTitl: |
| ContDate: |
| CoName: |
| CoTitle: |
| CODate: |
| Text1: May 3, 2017 |
| Text2: |
| Text3: |
File details come from the government source that posted it. Updated .