SMART FOA FAQ Sheet 20220224.pdf
PDF 152 KB Posted
- Opportunity number
- W911NF-22-S-0003
- Issued by
-
Department of the Army Materiel Command
About this file
W911NF-22-S-0003 SMART Q&A 1
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FOA W911NF‐22‐S‐0003 DoD SMART
SMART Scholarship-for-Service Program FOA FAQ Sheet
1. In regards to SMART scholar applicants, are there a specific number of finalists?
Yes. There are a specific number of finalists.
2. Can you work two jobs while in Phase 2 of the program?
Phase 2 begins the scholar service commitment. During Phase 2, scholars complete the service commitment by working full-time for their DoD facility.
3. Will the SMART Scholarship-for-Service FOA Opportunity Day attendee list be posted publically?
Yes. The attendee list has been distributed by osd.smart@mail.mil. Attendees listed on the document have granted permission for their information to be distributed to all attendees.
4. In regards to E.1 Factor (1) Technical Plan: Provide documentation supporting the ability to host an evaluation of applications to include the recruitment of subject matter experts from both DoD and academia.
Question: Please confirm that intent for documentation is to include evidence in the narrative within the 20 pages of Chapter 1, and not separate appendices.
Yes. Documentation to be provided in Chapter 1.
5. In regards to E.1 Factor (3) Past Performance: The applicant will be responsible for overall management and administration; its past performance shall clearly demonstrate that it has successfully done so in the past three (3) years. Additionally, the past performance for proposed applicants shall clearly demonstrate that it has successfully performed in the area(s) where they will have administrative management control.
Question: Can the government confirm that these two sentences are asking for the same types of management and control? If they are not, please clarify the difference between them.
Yes. These statements are asking the same question.
FOA W911NF‐22‐S‐0003 DoD SMART
6. For Attachment 1 – Cost Proposal: Given that the location of some events, college tour locations, and conference registration fees have not yet been identified or listed, would the Government please provide plug values for both travel and ODC costs?
It is not the intent for the government to provide these values. The applicant is expected to provide a cost proposal that includes all costs associated with executing the program to include travel and ODC costs.
File details come from the government source that posted it. Updated .