SF30-0001- QA-EXTN.pdf

PDF 179 KB Posted

Attached to
RENOVATION OF APARTMENTS
Solicitation number
191N6524Q0104-A0001-AMENDMENT
Issued by

About this file

This document is a contract amendment (SF30) for a federal solicitation to renovate apartments. The amendment responds to 28 questions, covering topics such as provision of materials, painting and finishing requirements, floor plans, and other details. It also extends the deadline for receipt of offers to August 12, 2024. The solicitation is for the Department of State to renovate apartments, with requirements including interior painting, tiling, AC unit installation, and demolition of existing features. The amendment provides clarification on the scope of work and materials to be provided by the government. No specific pricing terms, set asides, or incumbent information is included.

View the file

Other files

File Type Posted
TOIL-APT 42-45.pdf PDF
TOIL-APT 46-49.pdf PDF
KIT-APT 41-50.pdf PDF
KIT-APT 37.pdf PDF
TOIL-APT 41-50.pdf PDF
KIT-APT 42-45.pdf PDF
KIT-APT 46-49.pdf PDF
KIT-APT 38-40-51-53.pdf PDF
TOIL-APT 54.pdf PDF
KIT-APT 54.pdf PDF
TOIL-APT 37.pdf PDF
TOIL-APT 38-40-51-53.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

A0001

3. EFFECTIVE

DATE

08/05/2024

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

6. ISSUED BY CODE IN650 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

AMERICAN EMBASSY NEW DELHI

9000 NEW DELHI PL, ATTN: S/GSO

WASHINGTON, DC 20521-9000

UNITED STATES

AMERICAN EMBASSY NEW DELHI

9000 NEW DELHI PL, ATTN: S/GSO

WASHINGTON, DC 20521-9000

UNITED STATES

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (NO., street,city,county,State,and ZIP Code)

NOVENDOR

X 9a. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

191N6524Q0104

9b. DATED (SEE ITEM 11)

07/23/2024

10a. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10b. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers X is extended, is not extended

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods: (a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment;(b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or(c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers.

FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

_ A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

_ B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b)

_ C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

_ D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor _ is not,__ is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is for the following :

1) Response to questions: (Section 1) (See page 2)

2) Accordingly solicitation is hereby amended to extend the hour and date for receipt of offers until 1700 hours local time by

August 12, 2024.

The quoter is required to convey their acceptance by completing Blocks 8 above and 15A, 15B and 15C below and including the signed SF-30 in their proposal submission.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16A. NAME OF CONTRACTING OFFICER

Audrey Moyer

15B. NAME OF CONTRACTOR/OFFEROR

BY

(Signature of person authorized to sign)

15C.DATE

SIGNED

16B. UNITED STATES OF AMERICA, BY

(Signature of Contracting Officer)

16C.DATE SIGNED

August 6, 2024

NSN 7540-01-152-8070 Standard Form 30 (revised 10/83)

Previous edition unusable Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

SECTION 1.) Response to Submitted Questions

1. Question - TILE SPACERS TO BE PROVIDED BY EMBASSY OR BY CONTRACTOR.

Answer – By US Embassy.

2. Question - FOR GYPSUM CEILING THE ANCHORS WILL BE PROVIDED BY EMBASSY OR CONTRACTOR.

Answer - By US Embassy.

Question - FOR SCRAPPING THE WOODEN DOORS THE PAINT REMOVER TO BE PROVIDED BY EMBASSY OR

CONTRACTOR.

Answer - Embassy will provide paint remover but not the scraper.

3. Question - FOR FIXING OF ITALIAN MARBLE THE EPOXY FILLER TO BE PROVIDED BY EMBASSY OR

CONTRACTOR.

Answer - Embassy will provide.

4. Question - KINDLY SPECIFY THAT MASKING TAPES TO BE PROVIDED BY EMBASSY OR CONTRACTOR

PROVIDED.

5. Answer - Embassy will provide.

6. Question - KINDLY SPECIFY THE AREA OF METAL TRELIES AND WETHER IT HAS TO BE SPRAY PAINTED OR CAN

BE PAINTED BY USING BRUSH .

Answer - Approx. length from apt.# 37 to #41 & #50 to #54 is 200 running ft. The length of trellis for apt. # 42 to 49 is 217 running ft. Width of the trellis on front is 20’ and rear side is 15’. The trellis is a square pattern with 12” drop.

7. Question - THE GENERAL THINNER USED FOR CLEANING THE SPRAY GUN TO BE PROVIDED BY EMBASSY OR

CONTRACTOR .

Answer - That will be contractor’s responsibility because Embassy is not providing spray gun. The contractor has to get spray gun.

8. Question - Floor Plans Of Each Apartment To Work Out The Measurements Of Each Work. If Not Provided, Then The Embassy is requested to Give Us Room/ Kitchen/ Bathroom.

Answer - Drawings of bathroom & kitchen for each type of apartment are attached. Area for complete block is provided in SOW.

9. Question - Sizes Apartment Wise Answer - Total area apartment wise is provided in the SOW.

10. Question - Bill Of Quantity.

Answer – N/A. All materials will be provided by the Embassy.

11. Question - Quantity Of Ac Unit Apartment Wise. --- Answer - Apt. # 37 – 3 units.

Apt. # 38 to 40 & # 51 to 53 --- 6 units, Apt. # 41 & 50 – 9 units, Apt.# 42 to 45 – 4 units, Apt. # 46 to 49 – 5 units Apt. # 54 -- 7 units.

12. Question - Size Of Kitchen With Layout.

Answer – Please see attached layout.

13. Question - Size Of Bathroom With Layout.

Answer – Please see attached layout.

14. Question - Size Of Laundry.

Answer - 6’x6’

15. Question - Size Of Bedroom.

Answer - Area details are provided in SOW.

16. Question - Area Of Wooden Cupboard To Be Demolished Answer - 6’X8’ wardrobe in each bedroom.

17. Question - Apex External Painting Area.

Answer - Exact areais not available. Approximate length of the building is 1700’ and height is 20’.

18. Question - Apex Internal Paint Area Apartment Wise.

Answer - Apartment area is provided in sow. Height is 8’-0”

19. Question - Will the embassy Provide Welding Rod, Nut Bolts, Washer Small Consumable Items.

Answer - No.

20. Question - Kindly provide the pdf drawings or areas measurements for best prices.

Answer - Not feasible. Bathroom/kitchen drawings are provided as attached.

21. Question - Please provide the external paint area.

Answer - Total length of wall is 1600’ and the height is 20’

22. Question - What will be the paint finish on external trellis?

Answer - PU paint

23. Question - Interior paint quantity is required to calculate the cost.

Answer - Floor area is provided in the SOW, height of the room is 8’-0”

24. Question - Please provide the staircase floor area and railing length.

Answer - Railing length is 16’. Staircase Floor area is approx.. 122 sq.ft.

25. Question - Please provide the door schedule of each apartment.

Answer - The contractor needs to finish only interior door, size of each door is 3’-0” x 7’-0” . Number of bedroom and bathroom details provided in SOW where the doors are installed

26. Question - Kindly share the area of false ceiling.

Answer - False ceiling needs to be done only in bathrooms and kitchen. Drawings are attached.

27. Question - Kindly share the area of wall tiles.

Answer - Drawings with measurements is attached for details.

28. Question - what will be the PU polish area and wood polish area in sq. ft. approx.?

Answer - Only interior doors needs to be finish in PU. Please refer to answer of question # 25 for further degtails.

32. Question - is PCC required for labor?

Answer - Only for the awardee.

File details come from the government source that posted it. Updated .