OttawaQA.doc
DOC document 28 KB Posted
- Attached to
- Local Guard Ottawa and Toronto
- Solicitation number
- S-CA525-07-R-1020
- Issued by
-
Department of State US Embassy Ottawa
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 4_OttawaEmploymentStandardsAct2000Information.xls | XLS spreadsheet | |
| 4_OttawaEmploymentStandardsAct2000Information.xls | XLS spreadsheet | |
| OttawaAmend3.doc | DOC document | |
| 1_OttawaAmend3.doc | DOC document | |
| OttawaAmend2.doc | DOC document | |
| OttawaQA2.doc | DOC document | |
| OttawaTorontoAmendment1-111407(2).doc | DOC document | |
| OTTAWATORONTOLGPRFP11-07.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question and Answers for S-CA525-07-R-1020
PRE-BID CONFERENCE AND SITE IN OTTAWA NOVEMBER 27, 2007
AT 10 AM AND SITE VISIT IN TORONTO NOVEMBER 28, 2007 10 AM
Question 1. What is the expected start date of this contract?
Answer 1. April 1st, 2008 is the expected start date.
Question 2. What holidays do you observe?
Answer 2. All observed holidays are listed in Exhibit F.
Question 3. Does the Contractor need to provide any extra insurance for the SD Vehicles?
Answer 3. No, the U.S. Government is responsible for providing insurance for the SD vehicles.
Question 4. Will the offerors be required to comply with Employment Standards Act 2000, and in particular Bill 7 of the act, of the Ontario labor laws?
Answer 4. Yes, the offerors must comply with all Canadian labor laws.
Question 5. Is the criteria for the Senior SD Specialist and SD Specialists requiring 5 years of police-type experience mandatory?
Answer 5. Yes, per Exhibit C - Post Orders for both Ottawa and Toronto Senior SD Specialist and SD Specialists require 5 years police-type experience.
Question 6. Do all incumbents of the present contract meet the required experience criteria?
Answer 6. Yes, all present incumbents meet experience criteria. The RSO’s verify the required experience through an interview process with each incumbent attached to the contract.
Question 7. Is the potential Contractor responsible for providing the internet connection for the SD Command Post?
Answer 7. No, the U.S. Government will install and pay the costs associated with the internet as stated in Exhibit E.
Question 8. Are there any unlisted or unbillable posts related to the solicitation?
Answer 8. All billable portions are based on Exhibit A. Specifically, the contractor can only bill for positions listed on Exhibit A and Section B. The cost incurred by the Contractor for providing the Program Manager, administrative support staff, relief guard must be recovered through the billing of fully loaded hourly rates.
Question 9. For the Toronto radio/communications equipment that is provided by the contractor, what frequencies are to be used and how many channels must the radios have?
Answer 9. Per Exhibit D – Toronto, the contractor must provide portable quality hand-held 2-way radios for each guard post identified in Exhibit A with a radio requirement. Radios should have the capability for two channels. Radio frequencies shall be determined at award of contract.
File details come from the government source that posted it. Updated .