Questions_and_Answers_for_RFQ-CO201551213.docx
DOCX document 18 KB Posted
- Attached to
- DEFINITIONAL MISSION (DM): FOR MEXICO - RENEWABLE AND CLEAN ENERGY PROJECT OPPORTUNITIES DM
- Solicitation number
- RFQ-CO201551213
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| DM_SOW_--_Mexico_Renewable_and_Clean_Energy_(v3).pdf | ||
| Past_Performance_Survey.doc | DOC document | |
| SF-1449.pdf | ||
| RFQ_CO201551213_Combined_Synopsis_Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions for RFQ-CO201551213 Request for Quote for Mexico – Renewable and Clean Energy Project Opportunities
1. Is there a list of identifiable companies on U.S. side already or do we need to generate the list?
Answer: If the question is related to the requirement for the DM Contractor to “contact and/or meet with relevant U.S. companies to discuss their interest in renewable and clean energy project opportunities in Mexico,” the relevant U.S. companies are identified by the DM Contractor.
2. Aside listed project sponsors in Mexico, do we generate/add to the list of interested project sponsors, as applicable?
Answer: Yes, the DM Contractor may identify additional interested project sponsors in Mexico, as applicable.
3. Can we include a solar energy engineer who is authorized to work in the U.S. but is temporarily living in Mexico as direct labor cost or as subcontracted cost? Or, do engineers need to be U.S. individuals or can they be Mexican individuals?
Answer: Please refer to Annex II for USTDA’s Nationality Requirements. As noted in Section 6.4 of the SOW, “substantive technical work may not be subcontracted to local entities.”
4. On the Solicitation Number RFQ-CO 201551213 Can contract a Mexican nationality of what % for the technical work?
Answer: Please refer to Annex II for USTDA’s Nationality Requirements. As noted in Section 6.4 of the SOW, “substantive technical work may not be subcontracted to local entities.”
5. Would a small non-profit be considered a small business for this opportunity?
Answer: Yes, if your small business falls under the NAICS code used for this solicitation is 541690 with a Size Standard $15 Million. Also, see Federal Acquisition Regulations (FAR) definition of small business and size standards http://www.sba.gov/content/table-small-business-size-standards. Also, you’re required to be registered in System for Award Management (SAM) at www.sam.gov as stated in the combined synopsis solicitation.
File details come from the government source that posted it. Updated .