Sol_RFQ-CA-15-00012_Amd_000001.pdf

PDF 90 KB Posted

Attached to
EPA R9 Solar Aggregation Project Federal contract opportunity
Solicitation number
RFQ-CA-15-00012
Issued by
Environmental Protection Agency Region 9

About this file

RFQ-CA-15-00012

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to EPA R9 Solar Aggregation Project, newest first.
File Type Posted
Sol_RFQ-CA-15-00012.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

RFQ-CA-15-00012

x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT

THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

R9

San Francisco CA 94105 75 Hawthorne Street US Environmental Protection Agency Region 9

05/22/2015000001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

05/07/2015

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Title: Solar Aggregation Project

The purpose of this amendment is to provide answers to questions submitted. See below.

QUESTION 1: Fix amount bid is for services rendered plus expense? (Expense like travel cost, trade show cost etc)

ANSWER 1: Yes, include all cost required to perform these services.

QUESTION 2: Do we need to obtain agreements for materials in bulk pricing?

ANSWER 2: This purchase order will require the selected contractor to develop a streamlined aggregation solar and EV charging process and project, by working with stakeholder to

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Autumn Roe

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

05/22/2015

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

RFQ-CA-15-00012/000001

develop the requirements. This order will not include the purchase of materials or installation. Those contracts and costs will be covered by the selected stakeholders.

QUESTION 3: Can Unicor Federal Prison Industries program be used? They currently have a 40mw panel assembly line that can be used.

ANSWER 3: Refer to answer in #2. This contract will not cover the cost of material.

QUESTION 4: Does product have to meet Buy American Act.

ANSWER 4: No, since materials will not be purchased under this order.

QUESTION 5: Which areas will be covered?

Residential, Commercial, Industrial and Utility levels?

ANSWER 5: This depends on which stakeholders are selected, but most likely they will be commercial.

QUESTION 6. Will we need to find contractor source for installations?

ANSWER 6:Yes. This will be part of the contract the selected firm will be required to develop with the stakeholders.

QUESTION 7. Also metal works for carports etc?

ANSWER 7: If this is required by the stakeholders once the project has been developed, then it will need to be included in the resulting contract.

QUESTION 8: EV charging- are you looking to use only plug in station or new ones developed by WiTricity, MIT and Toyota that will be in 2016 Prius. Wireless coupling system or both. ANSWER 8:Whichever option makes sense and is selected by the stakeholders.

QUESTION 9: Can I use third parties to verify my work history? Most are industry leaders.

ANSWER 9: You may use any relevant past experience and references as part of your quote.

All other Solicitation information remains the same.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

3 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

RFQ-CA-15-00012/000001

Interested parties submitting a quote shall acknowledge this amendment by completing one of the methods outlined above in box 11.

Interested parties shall still complete all relevant sections on the STANDARD FORM 18 (included with the original posting) and include it with their quote.

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it. Updated .